Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

30.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kaldığı yerden devam ediyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

DreamTürk Tv’de ekrana gelen ‘Gülay Kamaz ile Hayata Dair’ programı kısa yaz molasının ardından 1 Ekim’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Her hafta sonu güzellik, sağlık, kültür-sanat ve müzik alanında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Kamaz’ın bu haftaki konukları Uzm. Dr. Ender Saraç ve Yasemin Şefik olacak.

Lezzet şöleni

Kısa Kısa Cadde

İngiliz Kraliyet Sarayı’ndaki davetlerde yıllardır menüleri hazırlayan, Londra’da bulunan Hint restoran zinciri Madhu’s, ülke dışındaki ilk lokasyonunu İstanbul Swissôtel The Bosphorus’da lezzetli bir akşamla sundu. Madhu’s restoranların sahibi Sanjay Anand ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Leyla Alaton, Büşra Develi, Deniz Akkaya, Tuğrul Tülek, Murat Türkili, Özge Özder, Sinan Engin ve Levent Kızıl’ın da aralarında yer aldığı isimler katıldı. Menüdeki lezzetleri deneyimleyen misafirler gece boyunca sohbet ederek yeni sezon planlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Sezonu açtılar

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşamın tanınmış simaları şehire dönüş ile birlikte yeni sezona eğlenceli giriş yaptı. Önceki akşam kapılarını açan Cahide’nin açılış partisine katılan Türkan Şerbetçi, Senem Taşkın, Petek Oal, Nihan Üçkardeşler ve Songül Durur Vezir, sahne alan Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Uzun zaman sonra bir araya gelen dostlar, şıklıklarıyla göz kamaştırırken keyifli halleriyle de dikkat çekti.

Kısa Kısa Cadde

Paris’te moda rüzgarı

Kısa Kısa Cadde

Calzedonia, dünya starlarının katıldığı ‘Calzedomania- A Legs Celebration’ı gerçekleştirdi. Paris’in ikonik binalarından Palais Brongniart’ta düzenlenen şovun Türkiye’den konuğu Demet Özdemir oldu. Laetitia Casta, Chiara Ferragni, Shay Mitchell, Tina Kunakey, Leonie Hanne, Rossy de Palma, Sara Sampaio, Jasmine Tooks ve Pamela Reif gibi dünyaca ünlü isimlerin katılım gösterdiği etkinlikte, mekanın büyük cephesinin arkasında, orijinal bir Calzedonia butiğinin giriş kapısının büyük boy bir kopyası yorumlanarak markanın evrenine giriş hissi yaratıldı. dünyanın sayılı şovlarından biri olan etkinliğin ev sahipliğini Calzedonia Türkiye adına Özlem–Marco Temponi çifti yaptı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Londra’da gurur tablosu

Kısa Kısa Cadde

ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri, Londra’ya gitti. Royal College of Music’teki etkinliğe katılan iş insanı, uzun yıllardır eğitimine destek olduğu keman sanatçıları Deniz Şensoy ve Emre Ergin’in performansını izledi. Çalışmalarına Londra’da devam eden gençlerle sosyal medya hesabından hatıra fotoğrafı paylaşan Yoleri, kareye şu notu yazdı: “15 senedir yol arkadaşlığı yaptığımız Emre, şimdilerde kariyer hayatına English National Opera’da birinci keman üyesi olarak devam ediyor. Kendisi adına gururlu ve mutluyum.” 

Eylülü kapattı

Kısa Kısa Cadde

Suzan Kardeş, eylül ayı boyunca yerinde durmadı. Konserden konsere koşan sanatçı, İstanbul, İzmir ve Bursa’da katıldığı etkinliklerde on binlerce müziksevere unutulmaz geceler yaşattı.

Aranan isim oldu

Kısa Kısa Cadde

Türk basınının Londra temsilcisi Ayşegül Ekinci, kadınların hayatına dokunacak. Yeni televizyon programınına başlayacak gazeteci, “10 Yaş Genç’ adlı yapımdan teklif gelince yapımcım Suzan Ugan ile oturup konuştuk ve anlaştık” dedi.