Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Karabağ mirası

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Azerbaycanlı yapay zekâ sanatçısı Shusha’nın eserlerini sergileyen ‘Discovery Karabakh’, Kültür Yolu Festivali kapsamında görücüye çıktı. Eski kilimlerden motifleri analiz ederek yeni eserler yaratmak için kullanılan yapay zeka, yalnızca geçmişi değil, geleceği de konu alma özelliği kazandırıyor. Hikayesi Karabağ’dan başlayan ve Türkiye’de devam eden Shusha’nın seçkileri, 23 Ekim tarihine kadar Grand Pera’da görülebilir.

Adana’ya yeni soluk

Kısa Kısa Cadde

Beymen Club, yenilenen Adana Cadde mağazasında düzenlediği özel bir davetle modaseverlerle buluştu. Aslı Korur, Ayşe Aslan, Ayşen Özbek, Banu Aslankeser, Cemile Der ve Cevahir Can’ın da aralarında yer alan konuklar, Beymen Club ‘2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun dinamik ve modern kadın ve erkek tasarımlarını yakından inceleyen davetliler, sezona ilişkin merak ettikleri hakkında markanın uzman ekibinden bilgi aldı.

Haberin Devamı

Kubrick sergisine tam puan!

Kısa Kısa Cadde

New York’lu yönetmen Stanley Kubrick’in ‘Stanley Kubrick Sergisi’, İstanbul Sinema Müzesi’nde kapılarını açtı. Davete, Stanley Kubrick’in kızı Katharina Kubrick, Feryal Gülman, Yasemin Kamhi, Koray Candemir, Sedef İybar, Kerem Ayan, Didem Balçın ve Deniz Türkali isimler katıldı. Nulook Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım ve İstanbul Sinema Müzesi Genel Müdürü Ceyhun Tuzcu’nun ev sahipliğindeki etkinlikte konuklar, Kubrick’in başyapıtı sayılan 2001:Space Odyseey filminin özgün tasarımından esinlenilmiş sergiyi gezdi.

Kısa Kısa Cadde

Özel Venedik Bienali gezisi

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Modern üyeleri, ‘Venedik Bienali 59. Uluslararası Sanat Sergisi’ni müzenin Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı eşliğinde ziyaret etti. İstanbul Modern’in yeni binasının inşaatı sürerken, müzenin Kadın Sanatçılar Fonu, Altın ve Gümüş üyelerine özel yurtdışı sanat gezisi 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlendi. Geziye Müze Genel Direktörü Levent Çalıkoğlu rehberlik etti.

11 Ekim’de sahnedeler

Kısa Kısa Cadde

Yeni Türkü, 11 Ekim’de Turkcell Vadi’de sahne alacak. ‘Zamansız Şarkılar’ konseriyle sevenleriyle buluşacak ekibin konser biletleri Biletix’te...

Ödüllendirildi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dark Medya tarafından Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenen ödül gecesi renkli geçti. Törende Atilla Volga, ‘Yılın Özgün Söz Müzik Yazarı’ seçildi.

Kamera karşısında

Kısa Kısa Cadde

Engin Öztürk, Nautica Camping Koleksiyonu ile birçok farklı stile hitap etti. Çekimler, Longosphere ve Longoz Ormanları Milli Parkı’nda gerçekleşti.

Dev koro

Kısa Kısa Cadde

Yüksek Sadakat, Watergarden İstanbul’daki bir mekanda sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelenlerle yaşanan güzel enerjiden dolayı teşekkür eden grup, dillere pelesenk olan şarkılarını söyleyerek müzikseverlerle dev koro oluşturdu.

Üç saat güldürdü

Kısa Kısa Cadde

Kaan Sekban, İstanbul’da hayranlarının karşısına çıktı. Komedyen, üç saatlik gösterisiyle etkinlik alanını dolduran binlerce misafirine unutulmaz bir gece yaşattı. Gösteri açılışını ‘Almost Being In Love’ ve ‘September In the Rain’ şarkısıyla yapan Sekban’a, Barış Doğukan Yazıcı şefliğinde Big Band Caz Orkestrası ve Brenda Berin eşlik etti.

‘Fas güzeli’

Kısa Kısa Cadde

Simge Ünal, hem iş görüşmesi hem de tatil için Fas’ın Casablanka şehrine gitti. Son aylarda birçok defilede yer alan model, şehrin tarihi yerlerini gezdi. Adım atmadık yer bırakmayan model, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı. Kombiniyle beğeni toplayan Ünal’a hayranları, “Harika olmuşsun” ve  “Fas güzeli” gibi mesajlar gönderdi. Model, önümüzdeki günlerde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da defilede boy gösterecek.