Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

12.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Hemcinslerine destek!

Haberin Devamı

Naomi Campbell, Instagram hesabından hemcinslerine destek mesajı gönderdi. 52 yaşındaki model, 13.7 milyon takipçili hesabından şu notu yayınladı: “Son dönemde iyi hissetmeyen kadınlar için haykıralım; her gün uyanıyor ve hayatı bırakmayı reddediyorlar. Sizi görüyorum ve gurur duyuyorum.”

Kısa Kısa Cadde

İlk kareler geldi

Onur Gözeten, Ali Erkin, Mahmut Kırmızıgül, Engin Hepileri ve Eser Yenenler’in başrolünü paylaştığı ‘Prestij Meselesi’ filminden ilk kareler geldi. 3 Şubat’ta vizyona girecek proje, 90’lı yılların ruhunu ve setteki sıcak enerjiyi yansıtıyor.

Kısa Kısa Cadde

Stüdyoya girdiler

Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı ve Erkan Kolçak Köstendil, ‘Tamirhane’ filmi için stüdyoya girdi. Oyuncular vizyona giren projede, Müslüm Gürses’in ‘Biz Babadan Böyle Gördük’ eserini seslendirdi. Oyuncularının stüdyodaki eğlenceli anları kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

 Unutulmaz parti

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri, Garnier’in yeni ürünü AHA+BHA kömür cilt kusurları karşıtı serum için düzenlenen davette bir araya geldi. Kuruçeşme Kun’da gerçekleşen davete Yeliz Korkmaz, Şevval Şahin, Buse Terim, Bade İşcil, Yasemin Yürük, Aslıhan Doğan Turan ve Ayşe Burcu Kaya gibi birçok ünlü isim partide yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Özel sergi

Kısa Kısa Cadde

Dijital tuval tasarımı alanında global Amerika merkezli dijital sanat platformu olan Blackdove, Türkiye’deki ilk sergisini The Stay’in sanat ve tasarım odaklı oteli The Stay Boulevard Nişantaşı’nda açtı. Dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini buluşturan özel sergi cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

‘Zincir’leyecek

Kısa Kısa Cadde

Pınar Soykan, 2022 yılına yeni single’ı ‘Zincir’ ile veda ediyor. Şarkıcı, Avrupa Müzik etiketiyle çıkan, sözü Habil Ceyhan’a, müziği Murat Güneş’e ait ‘Zincir’in fotoğrafları için Safa Gülsoy’un objektifine poz verdi.

‘Amin’ kliplendi

Kısa Kısa Cadde

Gözde Sucu, söz, müzik ve aranjesi Ozan Gülek’e ait üçüncü şarkısı ‘Amin’i kliplendirdi. Eser, kasım ayının son haftasında yayınlanacak. Üç mekanda çekilen klibin yönetmenliğini Cenk Alptekin üstlendi.

Turne takvimi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kaan Tangöze, yarın Amerika turnesine Seattle’dan başlayacak. 15 Kasım’da Los Angeles’ta, 17 Kasım’da San Francisco’da, 18 Kasım’da Boston’da ve 19-24-25 Kasım’da New York’ta olacak şarkıcı, 27 Kasım’da Paris’te, 29 Kasım’da da Londra’da sahne alacak.

Sürpriz nikah

Kısa Kısa Cadde

İletişim uzmanı Banu Noyan, sürpriz bir nikâh töreniyle bürokrat Tulga Aktaç ile evlendi. Mart ayında tanışan çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıydı. Emine Töredi, Yasemin ve Uğur Gazanker ise şahit oldu.

‘Bizde proje bitmez’

Kısa Kısa Cadde

Kubat, Metropol İstanbul’daydı. Şarkıcı, ailesiyle Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde eğlendi. Kubat, gazetecilere, “Yeni şarkılar yazıyorum. Bizde proje bitmez” dedi.

‘Can Bey’i bekliyoruz’

Fırat Parlak’la ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Burcu Kara, ‘baby shower’ düzenledi. Kutlamadan kareleri Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, oğluna Can adını vereceğini belirtti. Kara, fotoğraflara, “Bizim iki numaranın gelişine çok az kaldı. ‘Ay sonu gelebilir’ diyor doktorlar. Artık bekliyoruz Can Bey’i” notunu düştü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Müzik ziyafeti 

Volkan Konak, önceki akşam özlenen gazino konseptini yeniden yaşatmayı vadeden Luvia’da hayranlarıyla buluştu. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Kuzeyin Oğlu, geceye özel repertuvarıyla hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konak, yoğun ilgi karşısında sevenlerine, “Muhteşemsiniz, bizim yaşam sevincimiz sizlersiniz” dedi. 

Kısa Kısa Cadde

18 Kasım’da vizyonda

Başrolünü Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un paylaştığı, yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ‘Müjdemi İsterim’, 18 Kasım’da vizyona girecek. Yapım, yanlış anlaşılma sonucu cinayetle suçlanmaları sonucu mecburi bir kader ortaklığına giren Bulut (Kural) ve Müjde’nin (Erkek) suçsuzluklarını ispat için çıktıkları macerayı konu alıyor.

Kısa Kısa Cadde

Kiremitçi’den yeni klip

Tuna Kiremitçi, ‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ serisine bir halkayı da Su Soley ile ekledi. Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan, sözü ve müziği Kiremitçi’ye ait ‘İkimizden Konuşalım’ şarkısında, yabancılaşmış bir çiftin birbirini yeniden keşfetme tutkusu anlatıldı. Eserin klip yönetmenliğini Tayfun Çetinkaya üstlendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Çekimleri başladı

Sıcak mahalle ruhunun ve birlik beraberliğin anlatıldığı çocuk filmi ‘Gömü’nün Maceraları’, zengin oyuncu kadrosuyla “Motor” dedi. Yapımcılığını NO23 Prodüksiyon’un üstlendiği projede; Emir Ali Doğrul, Muharrem Türkseven, Damla Cercisoğlu, Orçun Kaptan, Güzin Usta, Tahsin Yıldırım, Eymen Serhat Kılıç ve Kayra Orta gibi isimler rol alıyor.

Kısa Kısa Cadde

Geri sayımda

Abdallık kültürünün en güçlü temsilcilerinden Neşet Ertaş’ın hayatını beyazperdeye taşıyan ‘Garip Bülbül Neşet Ertaş’ filminin son tanıtımı yayınlandı. Yapımda sanatçının gençliğini Bektaş Dolu, yetişkinliğini ise Ramazan Bağgül canlandırdı. Projede ayrıca Zara, Melisa Aslı Pamuk, Yüsra Geyik, Toygan Avanoğlu ve Yusuf Serkan Köksal gibi isimler de yer alıyor.

Kısa Kısa Cadde

‘Garip Bülbül Neşet Ertaş’, 23 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.