Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ailece tatil

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Eğitim-öğretim yılının dört gözle beklenen ilk ara tatilini fırsat bilen cemiyet hayatının tanınmış aileleri, fırsatı değerlendirip, yollara düştü. Şebnem ve Abu Balta, çocuklarıyla Nevşehir’e gitti. Yoğun iş temposuna kısa bir mola vererek soluğu Kapadokya’da alan aile, çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Baran Aras’ın New York’taki toplantıları ara tatile denk gelince ABD’ye eşi Elif İnci Hanım ve oğlu Baran’la gitti. Aile, işlerden fırsat buldukça, şehri gezerek, keyifli anlar yaşadı. İngiltere’ye giden Nergis-Enis Pekuysal da çocuklarıyla ünlü futbol kulübü Chelsea’nin Stamford Bridge isimli stadının içindeki Chelsea FC Müzesi’ni dolaştı. Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya da, ailesiyle Dubai’ye uçarak, safarinin tadını çıkardı. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sevimli dostların favori adresi 

Kısa Kısa Cadde

Nilgün ve Osman Dürüst’ün kızı Neva Dürüst, yurt dışında aldığı eğitimleri kenara itip, hayallerinin peşinden giderek kurduğu Wuufbox isimli kafe zincirinin dördüncü şubesinin açılışını Caddebostan’da yaptı. İnsanların evcil hayvanlarıyla buluşabileceği, sevimli dostlar için alışveriş yapabileceği ve SPA merkezi de bulunan merkez, hayvanseverlerden yoğun ilgi gördü.

Kısa Kısa Cadde

‘Başladı ve bitti’

Tuğba Özerk, Cemil İpekçi’nin 50’nci yılını kutladığı ‘Paçavra’ adlı koleksiyonunun defilesinde podyuma çıktı. Banu Noyan tarafından organize edilen gecede yürüyen şarkıcı, “Bu benim için hayatımın en unutulmaz anlarından biri. Modellik hayatım mükemmel başladı ve bitti” ifadelerini kullandı.

Fragmanı yayınlandı

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz’ın başrolünü paylaştığı ‘Çakallarla Dans 6’ filminin fragmanı yayınlandı. 2 Aralık’ta vizyona girecek projenin görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü. Yapımın yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor.

Kısa Kısa Cadde

‘Güç zehirlenmesi yaşıyorlar’

Berkay, ‘Özgür Aras’la Baş Başa’ programının konuğu oldu. Sektörde çok arkadaşının olmamasına şarkıcı, “Aslında çok insanla görüşüyorum ama belirli kişilerin bir dönem sonra güç zehirlenmesi yaşadığını düşünüyorum. Sevdiğim arkadaşlarım var. Ama genelinde kendim görüşmeyi tercih etmediğim bir kitle de var” dedi. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İkinci bebek geldi

Romee Strijd, ikinci kez anne oldu. 12 yıldır Laurens van Leeuwen ile aşk yaşayan ve iki yaşında Mint adında bir kızı olan Hollandalı model, 11 Kasım’da dünyaya gelen ve June adını verdiği bebeğinin karelerini Instagram hesabından yayınladı. Strijd’e çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Tekliyi çıkardı

Kısa Kısa Cadde

Azeri sanatçı Umman Zali, ‘Ben Böyleyim’ adlı yeni teklisini çıkardı. Özdemir Müzik imzalı çalışmanın sözleri Ayşe Birgül Yılmaz, müziği Gövher Hasanzade’ye ait. Klibi ise Rahman Aliyev yönetti.

Sertab’dan müjde! 

Kısa Kısa Cadde

Sertab Erener’in 2007’de sanat hayatının 15’inci yılını kutladığı ve DVD’sini çıkardığı ‘Sertab Erener Otobiyografi: 15. Sanat Yılı Konseri’, ONErpm Türkiye dağıtımıyla dijital platformlardaki yerini aldı. Organizasyonda Erener’e, Sezen Aksu, Levent Yüksel, Nil Karaibrahimgil, Fahir Atakoğlu ve Özge Fışkın eşlik etmişti.

Haberin Devamı

Şeytan bebek!

Kısa Kısa Cadde

‘Kutsal Damacana 4’te korku filmi karakteri Annabelle’e atıfta bulunuldu. Bebek, Fikret (Şafak Sezer) ve Asım’ın (Ersin Korkut) uğraştığı şeytanın bir sembolü olarak yerini aldı. Film, 20 Ocak’ta vizyona girecek.

Cebeci’ye emanet

Kısa Kısa Cadde

Hilal Cebeci, Nazan Öncel’in ‘Erkekler de Yanar’ şarkısı için stüdyoya girecek. Ağustos ayında meme kanserine yakalanan şarkıcı, “Nazan Hanım’ın jesti gerçekten çok iyi geldi” açıklamasını yaptı. Ercüment Vural’ın aranjörlüğünü yaptığı eser, ocak ayında dinleyiciyle buluşacak.