Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

15.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Atölyede kutlama

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde


Ulusal ve uluslararası alanda yarattığı çeyrek asırlık mücevher markasıyla Semra Ecer, tasarımlarıyla isminden bahsettiryor. Ünlü tasarımcı, yıllar yılı gelenek haline gelen ve pandemi döneminde ara verdiği Nişantaşı’ndaki atölyede ‘yeni yıla merhaba’ davetinde dostlarını bir araya getirdi. 80’li yılların renkli müziğiyle geç saatlere kadar eğlenen konuklar, sanatçının yeni takı koleksiyonunu da yakından görüp, inceleme fırsatı buldu.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

‘İyi ki doğmuşum’

Kısa Kısa Cadde

Sema Basa, Zerender Turan, Müge Sırmabıyık, Derya Karagülle, Meltem Demir ve Nora Kalpakçıoğlu’dan oluşan yakın dostları Merih Turan’ın yeni bir yaşını kutlamak için Morini’de yemek daveti düzenledi. Bol sohbetli ve eğlenceli kutlamanın sonunda doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Turan “İyi doğmuşum” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Yeniden Galeri Diani’de

Kısa Kısa Cadde

Bugüne kadar Türkiye’den beş yılda yaklaşık 160 sanatçının katılımıyla gerçekleşmiş Eve Dönüş/Karşılama 5. yıl başlığındaki proje-serginin beşincisi İspanya, Fransa ve Portekiz’den sonra Türkiye’de Galeri Diani’de açıldı. Farmatek’in katkılarıyla sanatseverlerle buluşan proje, kitapla da taçlandı.

Kısa Kısa Cadde

Görkemli bir davet

Kısa Kısa Cadde

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in yeni yıl heyecanını, 10’uncu yıl coşkularıyla birleştirdikleri davet otelin balo salonunda gerçekleşti. İbrahim Polat Holding Turizm Grup Başkanı Anıl Boydaş Tınaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, iş dünyasının ve turizm sektörünün seçkin simaları katıldı.

Yeni hedefler

Kısa Kısa Cadde

BESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oğlu Efe Bezci, 2023 yılı projelerini ve hedeflerini İstanbul Conrad Otel’de yaptıkları yemekli toplantıda paylaştı. Bezci Ailesi, Bodrum’da The Bod Virea projesinin ardından yakında Ankara’nın yeni yüzü olacak BESA Ankara projesiyle oluşturacağı yeni yaşam alanının müjdesini de verdi.

Demir’den kadınlara destek

Kısa Kısa Cadde

Medical Direktör Şebnem Demir, sahibi olduğu Estesante Clinic’teki çalışmalarıyla adından başarıyla söz ettiriyor. İş insanı, doğru hekim seçimi konusunda da hassas davrandıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Doğru hekim seçimi, kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası en önemli unsurlar arasında. Özellikle kadın girişimcilere istihdam sağlayıp geleceğine ışık tutmak, aynı zamanda rol model olmayı hedefliyorum. ”

Haberin Devamı

Eğlence tavan yaptı

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının renkli simalarından Erol Özmandıracı, yakın arkadaşı Çınar Bozyel’in baştan sona organize ettiği doğum günü partisi ile 55 yaşına basmanın mutluluğunu yaşadı. Anne Eti Özmandıracı ve geçtiğimiz günlerde beş yaşına basan kızı Lea’nın kalabalık bir dost grubuyla bir araya geldiği sürpriz kutlama, unutulmaz anlara sahne oldu. Davet, Küba şov grubunun muhteşem danslarıyla renklendi.

Kısa Kısa Cadde

Kutsal ağabey

Kısa Kısa Cadde

‘Kutsal Damacana 4’te serinin efsane ismi Papaz Artin, kadrodaki yerini aldı. Şeytan çıkarma ustası, Fikret’e (Şafak Sezer) yol gösteren Papaz Artin’i, Yıldırım Memişoğlu canlandırdı. Film, 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Yılbaşı sahnesi

Kısa Kısa Cadde

NG HOTELS, Sapanca ve Afyon’daki otellerinde yılbaşına özel hazırladığı programlarla misafirlerine müzik ziyafeti yaşatacak. NG Sapanca ve NG Enjoy yılbaşı gecesini Cenk Eren’in sahne alacağı programla, NG Afyon ise Öykü Gürman konseriyle taçlandıracak.

Haberin Devamı

Müziğe dair

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın üstlendiği ‘50 Fifty’nin ikinci bölümü ekrana gelecek. Soner Sarıkabadayı’nın kulisinden açıklamaların izleyici ile buluşacağı program, yarın saat 20.00’de Dream Türk’te…

Plak formatında

Kısa Kısa Cadde

Yeni Türkü şarkılarının 22 farklı sanatçı tarafından yeniden yorumlandığı ‘Yeni Türkü Zamansız’ albümü plak formatında sevenleriyle buluşuyor. Koleksiyonerler için hazırlanan projede ‘Fırtına’, ‘Yeşilmişik’, ‘Karanfil’, ‘Yağmurun Elleri’ ve ‘Olmasa Mektubun’ gibi eserler yer alıyor.

Güzeller yarıştı

Kısa Kısa Cadde

Models of Turkey Güzellik Yarışması, Ankara Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. Joker Ajans Burak Özdemir tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen etkinlikte, pasta şefliği eğitimi alan ve iki yıldır modellik yapan 21 yaşındaki Diana Ermak birinci seçildi. İkinci İrem Rona, üçüncü Afina Podsevalova, dördüncü ise Ceyda Yığman oldu.

Haberin Devamı

Gençleştiren iltifat

Kısa Kısa Cadde

Betül Demir, Kıbrıs’ta izleyici karşısına çıktı. Şarkıcı, seyirciler arasından bir kişinin, “Tansiyonum 18-12 Betül, kalbim dayanmıyor” sözlerine, “Yıllardır sahnedeyim ilk kez böyle iltifat alıyorum. Resmen 10 yaş gençleştim şu an” diyerek, hayranlarını güldürdü.

Sahnede spor

Kısa Kısa Cadde

Yıldız Tilbe, Kerkisolfej organizasyonuyla İstanbul’da bir AVM’de konser verdi. Sanatçı, “Bu sahneyi çok seviyorum. Geniş ve havadar... İnsan kendini rahat hissediyor. Bir baştan bir başa koşabiliyorum. Benim için en güzelide bu... Spor yapmak gibi” şeklinde konuştu.

Barışmayı yalanladı

Kısa Kısa Cadde

Kerem Bürsin, dört yıl önce ayrıldığı Serenay Sarıkaya’yla barıştığı haberlerine Twitter’dan açıklık getirdi. Bürsin, eski sevgilisiyle Amerika’da tatil yaptığı iddialarına, “Saçma bir haber” diyerek, barışmayı yalanladı. İkilinin barıştığı haberleri, hayranlarını sevindirmişti.

Umre’ye gitti

Kısa Kısa Cadde

Emina Jahovic, Umre’ye gitti. Şarkıcı, Medine’den çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Jahovic’e hayranları, “Allah dualarını kabul etsin” mesajlarını gönderdi.

‘Gerekli reaksiyonu aldık’

Kısa Kısa Cadde

Selçuk Yöntem, dört sezondur yer aldığı ‘Amadeus’a bu yıl dahil olan Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’le ilgili konuştu. Sanatçı, “Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’la son derece keyifli bir üç sezon sonrası Tansu ve Dilan’la da güzel bir uyum yakaladık. Seyirciden gerekli reaksiyonu aldık. Hepimiz çok mutluyuz. Tansu’yla başka bir oyunda oynamıştık. Dilan’ın ilk deneyimi. Her şey çok pozitif” dedi.

Kaya’dan yeni albüm

Kısa Kısa Cadde

Emre Kaya, yedi şarkıdan oluşan söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albümü ‘Yüzüme Söyle’yle sevenlerini selamlıyor. Bir senelik aranın ardından yeni eserlerini hayranlarıyla buluşturmanın heyecanını yaşayan şarkıcı, ilk olarak ‘Asalet’ parçasını kliplendirdi. Yedi şarkısına da güvendiğini belirten Kaya, sevenlerinin dışında Z Kuşağı tarafından çok benimseneceğini söylüyor.

Yılbaşı’nda İstanbul’da

Kısa Kısa Cadde

Tan Taşçı, yoğun istek üzerine 2023’ü İstanbul’da karşılayacak. Uzun bir konser maratonun ardından yılbaşında sahneye çıkacak şarkıcı, Bayhan Müzik organizasyonuyla 31 Aralık gecesi İstanbul Kongre Merkezi Balo Salonu’nda izleyici karşısında olacak. Gecenin açılışını ise Zeynep Casalini yapacak. Taşçı ve Casalini, yemekli baloda menüye vegan seçeneğini de ekledi.

Kliple tanıtacak

Kısa Kısa Cadde

Linet, yeni parçası için kamera karşısına geçti. Şarkıcı, “Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımı için en güzel yerlerinden görüntü alıyoruz. Şarkılar eşliğinde tanıtım klibi olacak. İsrail’de yayınlanacak, heyecanlı ve mutluyum” dedi. Soğuk havaya aldırış etmeyen Linet, sonrasında özel bir yat tutarak Boğaz turu eşliğinde klip çekimine devam etti.