Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Mevlana’nın sözünü paylaştı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Gisele Bündchen, yeni yılın ilk meditasyonunu bir akarsu kenarında yaptı. Eşi Tom Brady’den boşanan ve modellik kariyerine devam etme kararı alan Brezilyalı güzel, o anları Instagram’dan yayınladı. Bündchen, karenin altına da Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin, “Ne kadar sessiz olursanız, o kadar çok işitebilirsiniz” sözünü yazdı.

Tulum yıldızı

Kısa Kısa Cadde

HBir süredir Meksika Tulum’da olan Azeri model Günay Musayeva, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşmaya devam ediyor. Kumsalda yayınladığı karelerle dikkat çeken modele hayranları, “Bu pozlarla Meksika’nın yıldızı oldun” ve “Olağanüstü güzel kareler, hem kendi hem de fiziği güzel” yorumunu yaptı.

Anlamlı bağış

Kısa Kısa Cadde

Zara, 15 Ocak’taki doğum günü için sosyal medya aracılığıyla hayranlarına çağrıda bulundu. Bu yıl hediyelerini UNICEF aracılığıyla, çocuklara armağan etmek için harekete geçen sanatçı, sevenlerine derneğe bağış yapması için mesaj paylaştı. Zara, her çocuğun haklarına erişebildiği bir dünyanın hayalini birlikte kurabilmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

‘Ön yargı yaratıyor’

Kısa Kısa Cadde

Miss Turkey 2015’te üçüncü olan Hazal Subaşı, güzellik yarışmalarından her katılanın oyuncu olmadığını söyledi. Subaşı, “Genelde güzellik yarışmasından çıkıp, oyuncu olan kişileri tanıyorlar. O yüzden de sanıyorlar ki herkes oyuncu oluyor. Herkes kendine bir yol çiziyor. Daha çok çalışmam gerektiğini düşündüm. Güzel bulunmak dışında, o titrin sende olması herkeste bir ön yargı yaratıyor” dedi.

Kombiniyle beğenildi

Kısa Kısa Cadde

Simge Sağın, önceki akşam Vadistanbul Jolly Joker’de konser verdi. Şarkıcı, sesi kadar giydiği kombinle de dikkat çekti. Kareleri Instagram’dan paylaşan Sağın’a kısa sürede binlerce mesaj geldi. Şarkıcıya sevenleri, “Sahnede en iyi kombini sen yapıyorsun” ve “Hem göze hem de kulağa hitap ediyorsun” mesajını gönderdi.

İma tweet’i

Kısa Kısa Cadde

Dört yıldır birlikte olduğu Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılan Afra Saraçoğlu’nun tweet’i dikkat çekti. Fenerbahçeli olan oyuncu, takımının Galatasaray’a 3-0 kaybetmesinden sonra, “Bari sen yüzümüzü güldürseydin Fenerbahçe” diye yazması, eski sevgilisine ima mesajı olarak algılandı.

Haberin Devamı

Heyecanlı final

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı 135 at ve binicinin katıldığı ve üç gün boyunca devam eden yarışmalar, heyecanlı görüntülere sahne oldu. 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başlayan final müsabakaları önceki gün tamamlandı. Beş farklı kategoride düzenlenen yarışmaların medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo-D, sağlık sponsorluğunu ise Medİstanbul Hastanesi üstlendi.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Torunlarıyla bir arada

Kısa Kısa Cadde

Ender Mermerci, her fırsatta üzerlerine titrediği üç kızından olan torunlarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu gelenek yine bozulmadı. Torunların bir araya geldiği günde büyük kızı Tansa Ekşioğlu’dan olan torunu Sinan Ekşioğlu’nun doğum gününde eğlenceli anlar yaşandı.

Söz konusu moda olunca...

Kısa Kısa Cadde

Moda dünyasının renkli isimleri arasında yer alan Arzu Sabancı, Nedret-Yasemin Taciroğlu ve Melis Ağazat, Nişantaşı’nda yeni yılın ilk yürüyüşleri ve ilk buluşmaları adını verdikleri organizasyonu, önceki gün gerçekleştirdi. Eskimeyen dostların buluşma noktası ise son zamanların gözde mekanı Cipriani oldu.

Haberin Devamı

Kükürtlü Lions 25 yaşında!

Kısa Kısa Cadde

Bursa’nın köklü sivil toplum örgütlerinden Kükürtlü Lions Kulübü, hizmet yolculuğunda çeyrek asrı geride bıraktı. Kuruluşunun 25’inci yılında, yeni üyeler Elif Sönmez ile Serpil Özuyguz’un da kulübe kabul edildi. Hilton Bursa’daki törenle kutlanan bu özel geceye Kükürtlü Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra çok sayıda seçkin konuk ve Lions 118-K Genel Yönetmeni Tamer Kunlar katıldı.

İllüstrasyon sanatı

Kısa Kısa Cadde

Çukurova bölgesini her ay farklı sanatçı ve eserleriyle buluşturan KUN Art Space, bu kez illüstrasyon sanatından birçok ismin eserlerinin yer aldığı Lustrum adlı karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergide, Shahnaz Aghayeva, H.A.M Hurkan Alcan, Yiğit Can Alper, Bora Aşık, Atılay Aşkaroğlu, Kaan Bağcı ve daha birçok sanatçının çalışmaları yer alacak.

Miami’nin yakışıklıları

Kısa Kısa Cadde

Luke Evans ile Fran Tomas, hafta sonunda Miami’de denizin ve güneşin tadını çıkardı. Tüm gün sudan çıkmayan ikili, fit fizikleriyle çevredekilerin ilgi odağı oldu. Evans ile Tomas, Noel’i de birlikte geçirmişti.

Haberin Devamı

PROTESTOLU DESTEK!

Kısa Kısa Cadde

Celine Dion hayranları, Rolling Stone dergisi tarafından ‘Tüm Zamanların En İyi Şarkıcıları’ listesinden çıkarılan sanatçı için derginin ofisi önünde protesto gösterisi düzenledi.

Kısa Kısa Cadde

ABD merkezli Rolling Stone dergisi, kısa bir süre önce 2008’de yayınladığı ‘Tüm Zamanların En İyi Şarkıcıları’ listesini güncellemiş ve Celine Dion’u listeden çıkarmıştı. Bunun üzerine sert eleştirilere maruz kalan dergi, hafta sonunda da bir protesto gösterisine sahne oldu. Bir grup Celine Dion hayranı, New York’taki Rolling Stone ofisinin önünde protesto gösterisi düzenledi. Montreal’den New York City’e giden yaklaşık 15 Dion hayranı, ellerindeki döviz ve pankartlara, “Celine adına kendimizi ifade etmek için buradayız”, “Büyük bir hata yaptınız”, “Dünyanın en iyi şarkıcısını kaçırdınız” diye yazdı. Öte yandan Rolling Stone, “Bu ‘En İyi Sesler Listesi’ değil, ‘En İyi Şarkıcılar Listesi” açıklamasında bulunmuştu.

Yeni albüm duyurusu

Kısa Kısa Cadde

Miley Cyrus, 13 Ocak’ta çıkarmaya hazırlandığı ‘Flowers’ isimli single’ının heyecanı sürerken yeni albüm müjdesi de verdi. Şarkıcı, 10 Mart’ta ‘Endless Summer Vacation’ isimli bir albüm çıkaracağını açıkladı. Seksi kareler yayınlayan Cyrus, hayranlarından iltifat dolu yorumlar aldı.

Zamanda yolculuğa hazırlanın

Kısa Kısa Cadde

Flapper Swing, otantik sound’u ve neşeli repertuvarıyla İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Cazın altın çağı olarak bilinen 1920’lerin 1930’ların müziğini ve atmosferini günümüze taşıyan ekip, yarın akşam touché’de, zamanda yolculuğa çıkaracak. Manouche gitarlar, kontrbas, saksafon ve vokalin sahnedeki uyumlu birlikteliği ile hem görsel hem işitsel olarak unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kısa Kısa Cadde

‘İdamı durdurun’

Kısa Kısa Cadde

Jason Momoa, İran’daki protestocularla ilgili çıkan idam kararlarına karşı sosyal medyada yapılan çağrıya kulak verdi. “İran’daki idamları durdurun” yazılı beyaz kağıtla kamera karşısına geçen ve o anları sosyal medya hesaplarından yayınlayan oyuncu, tüm takipçilerinden de bu harekete destek vermelerini istedi.

Dolunay kutlaması

Kısa Kısa Cadde

Alessandra Ambrosio, geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen yılın ilk dolunayını kutladı. Hilal ay temalı bir şezlongda poz veren model, “Ay bana dedi ki ‘Nefes al, seni sarmak için buradayım’, bu güzel dolunay herkese kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

‘İyi ki doğdun kız kardeşim’

Kısa Kısa Cadde

Stella Maxwell, 6 Ocak doğumlu model arkadaşı İrina Shayk’ın doğum gününü kutladı. Birlikte çektirdikleri bir kareyi yayınlayan Maxwell, “Sen çok güzel bir anne, ilham veren güçlü bir kadın ve çok sevgili bir arkadaşsın. İyi ki doğdun kız kardeşim” diye yazdı.

‘The Fabelmans’ vizyonda!

Kısa Kısa Cadde

Sinema tarihinin en iyi yönetmenlerinden Steven Spielberg’ün kendi çocukluğundan ilham alarak, Pulitzer ödüllü oyun yazarı Tony Kushner ile birlikte kaleme aldığı yarı otobiyografik filmi ‘The Fabelmans’, vizyona girdi. Yapımcılığını Kristie Macosko Krieger, Spielberg ve Kushner’in üstlendiği filmde Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen ve Gabriel LaBelle rol alıyor.

Yeni albüm geliyor 

Kısa Kısa Cadde

Kayahan’ın kızı Beste Açar, Eyüp Belediyesi tarafından organize edilen Göktürk’teki ‘Cennete Besteler’ konserinde sahneye çıktı. Şarkıcı, Kayahan eserleriyle dinleyicileri mest etti. 10 Şubat’ta yeni albüm çıkaracağını anlatan Açar, “Çalışmamda hem babamın hem de kendi yazdığım parçalar olacak. Turnemize de devam ediyoruz” dedi.

Dev konserler

Kısa Kısa Cadde

AA Events, 2023’te dev konser organizas- yonlarıyla adından söz ettirecek. Şirket ilk olarak 14 Ocak’ta ‘Body Talk, Just An illusion’ ve ‘Music and Lights and Changes’ gibi klasikleriyle bir döneme damga vuran İngiliz grup Imagination’ı Maslak TİM Show Center’da Türk hayranlarıyla buluşturacak. 14 Şubat’ta ise Zeynep Bastık, Volkswagen Arena’da en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Ödüllerin yıldızı 

Kısa Kısa Cadde

Helin Kandemir, İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen Altın 61 Ödül Töreni’nde, ‘Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu’ ödülünü kucakladı. Yaklaşık 2.5 milyon oyun kullanıldığı etkinlikte mutluluğunu dile getiren genç oyuncu, sevincini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

‘Dilara’ hamlesi 

Kısa Kısa Cadde

Ceyz, ikinci single’ı ‘Dilara’ ile yeni yılın açılışını yapmaya hazırlanıyor. Sözü, müziği ve düzenlemesi şarkıcının kendisine ait parça, 13 Ocak’ta Sony Music Türkiye etiketiyle dijital platformlarda yayınlanacak. Ceyz, ‘Dilara’ ile bu defa pop-rap sevenlere hitap ettiğini belirtti.