Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

14.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Milyon beğeni

Haberin Devamı

Barbara Palvin, dünyaca ünlü iki iç çamaşırı markasının iş birliği için kamera karşısına geçti. Gillian Rose Kern’in tasarımlarının tanıtımını üstlenen model, birbirinden seksi pozlar verdi. Kareler, 1 milyondan fazla beğenildi.

Büyüleyen dans 

Bir ödül törenine katılmak için İspanya’ya giden Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini kazandı. Oyuncunun, Granada caddelerinde dans ettiği görüntü kısa sürede binlerce beğeni aldı. Hayranları, Sezen’e, “Her zamanki gibi muhteşemsin”, “Hep böyle mutlu ol” ve “Duru ve güzel kalpli kadın” gibi yorumlar yazdı.

Kısa Kısa Cadde

 

Kuliste ziyaret

Cihan Ünal, önceki akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Usta oyuncu; Nevra Serezli, Nuri Gökaşan, Meral Asiltürk, Önder Atakanlı ve Emre Ozan gibi oyuncuların sahnelediği ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ oyununun izleyeceğini söyledi. Ünal, gösterimin ardından kulise giderek, Serezli’yi ve oyuncuları tebrik etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Renkli davet

Dove’un ilk sülfatsız serisi olma özelliğini de taşıyan Dove Hair Therapy serisi için ‘Good Hair Day!’ isimli etkinlik düzenledi. Carolin Almozlino ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona, Merve Oflaz, Benan Terzioğlu, Dila Tarkan, Neva Dürüst, Yasemin Karagülle, Meriç Küçük ve Zeynep Soylu’nun da aralarında yer aldığı sosyal yaşamın tanınmış simaları katıldı. Şıklıklarıyla göz kamaştıran davetliler, güne ışıldayan saçlar eşliğinde keyifli bir başlangıç yaparken
Dove Marka Müdürü Mert Orduoğlu ve ünlü saç tasarımcısı İbrahim Zengin’den serinin özelliklerini ve saçta yarattığı etkileri dinledi.

Kısa Kısa Cadde

Lüks tutkusu

Kısa Kısa Cadde

İkonik Store, moda dünyasındaki ünlü markaların exclusive parçalarını ve limited edition ürünlerini İstanbul Akmerkez’deki ilk konsept mağazasıyla modaseverlerin beğenisine sundu. Yonca Ebuzziya, Nesrin Cevadzade, Deren Talu, Ege Kökenli, Volkan Karataş, Meral Çalışıcı, Galip Ölmez ve Arzu Kunt’un da aralarında bulunduğu misafirler, mağazadaki seçkileri yakından inceleme fırsatı bulurken sezon alışverişlerini tamamladı.

Hedef, Türkiye’yi dünyaya tanıtmak

Kısa Kısa Cadde

A2 Şirketlet Grubu CEO’su Altuğ Adanur, Hizmet İhracatçıları Birliği Desteğiyle 16-17 Ocak’ta Berlin’de düzenlenecek ‘Health Tourism Expo’ya katılacak. Birçok yerli sermayeli sağlık kuruluşunun yer alacağı etkinlikte, Türkiye’de turizm potansiyelinin artmasına adına destek vereceklerini ifade eden iş insanı, “Ülkemize katkı sağlamak adına aralıksız çalışıyoruz” dedi.