Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

01.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Formülü buldular

Haberin Devamı

Altı yıldır evli olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, InStyle dergisine konuştu. Doğulu, “Aşkınızı nasıl taze tutuyorsunuz?” sorusuna, “Birbirimizi daha iyi anladıkça taze kalabilmenin yöntemlerini bulduk” yanıtını verirken, Atagül ise, “Her uyandığımız günü yeni bir gün olarak kabul etmek bu tazeliği koruyor” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Terlikli güzel

Jennifer Lopez, yüzü olduğu Coach markası için kamera karşısına geçti. Yazlık tasarımların tanıtımını yapan şarkıcı, seksi pozlarıyla nefes kesti. Lopez, katolog karelerini, “Sezon ürünlerine yakından bakış” notuyla yayınladı.

‘Psikolojim bozuldu’

Aslı Tandoğan, ‘Dudaktan Kalbe’ dizisi döneminde psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Oyuncu, “Sete gidiyorum, bütün sahnelerde ağlıyorum. Ağlamam gerekiyor, ağlayamıyorum, yönetmen bana kızıyor... Hâlâ seyrediyorlar. Beşinci tekrarını seyrediyorlar. Aşırı fanları var, benim için çok güzel bir şey...” dedi.

Haberin Devamı

Keyifli çekim

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA+BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Oyuncu, “Her anından çok keyif aldığım bir çekim gerçekleştirdik. Pozitif enerjimizi kamera önüne yansıttığımızı düşünüyorum. Ekranda olan biri olarak cildimin hem doğal hem de kusursuz görünmesi çok önemli” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Beş kuzenin hikayesi

Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Kıvanç Baran Aslan ve Onur Gökçek’in başrolünde yer aldığı ‘Güven Bana’ filmi, 24 Şubat’ta vizyona girecek. Proje, her biri birinden farklı özelliklere sahip olan beş kuzenin, mafya belasından kurtulma hikayeleri sırasında, başlarından geçen komik olayları anlatıyor.

Kısa Kısa Cadde

Komşuda kayak keyfi

Hayatlarını doğaya adayan Alpay Başaran ve Süleyman Elmaslar, hobi olarak başladıkları, Scubado isimli şirketleriyle renkli buluşmalara imza atmaya devam ediyor.

Kısa Kısa Cadde

Bu defa rotayı Bulgaristan’ın kayak merkezi Bansko’ya çeviren ikili; Alpay Başaran, Turusan Bağcı, Can Bayrak, Öznur Korkmaz, Merve Ceren, Alpay Biçer ve Eda Tiftikçi’nin de aralarında yer aldığı kalabalık grupla, kış tatilinin keyfini çıkardı. Gündüz kayak yapan ekip, akşamları ise bol bol eğlendi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Cayır cayır’ yaktı!

Yalçın Topyanak, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü albümünün ilk teklisi ‘Cayır Cayır’ı müzikseverlerle buluşturdu. Söz ile müziği şarkıcının imzasını taşıyan parçaya İstanbul ve Antalya’da klip çekildi. Topyanak, bu yıl üst üste parçalar çıkaracağını söyledi.

Hasret giderdiler

Kısa Kısa Cadde

Unutulmaz konser

Cem Adrian, Watergarden İstanbul içinde bulunan JJ Arena’da sahne aldı. Geçmişten günümüze geniş bir yelpazede şarkılar seslendiren sanatçı, unutulmaz bir performans sergiledi.

Kısa Kısa Cadde

Yeni tekli

Ruh, yeni teklisi ‘Sen ve Ben’i çıkardı. Sanatçı, “İsmimin Ruh olmasını istedim çünkü müzik, yüreğimden ruhumdan gelen bir mucize” dedi. Paix298 aranjeyi üstlenirken klibi Erol Özcan yönetti.

SÜRPRİZ DÜET

Ses tonu Ahmet Kaya’ya benzetilen Çağlar Alkaç ve Kibariye’nin sürpriz düeti ‘Hani Benim Gençliğim’ cuma günü Sony Music Türkiye etiketiyle çıkacak. Sözleri Yusuf Hayaloğlu’na, bestesi Ahmet Kaya’ya ait olan şarkının aranjesinde Kadir Okyay’ın imzası bulunuyor. İkili, bu düetle saygı duruşunda bulunuyor. 

Haberin Devamı

Yelda-Hakan Tiftik, yaşamlarını Los Angeles’da sürdüren Begüm-Adnan Şen çiftini ziyaret etti. Buluşmalarında gelenek hale getirdikleri dost davetlerini gerçekleştiren grup, eğlenceli vakit geçirdi. Ayrı günlerin acısını çıkarak ekip, bol bol sohbet ederek, hasret giderdi.

Kısa Kısa Cadde

Cuma yayında

Semiramis Pekkan, Evrencan Gündüz ile sürpriz bir düete imza attı. ‘Semiramis Pekkan Youtube’ kanalından 3 Şubat’ta yayınlanacak ilk single’ın adı ‘Neredeysen’ olacak. Eser, ‘ONErpm Türkiye’ dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayınlanacak.

Kazalı klip

Hakan Kılınç’ın yeni teklisi ’Küçük Şeyler’in klibinde gerçekçi bir kaza sahnesi çekildi. Noah Entertainment etiketiyle çıkan, söz ve müziği Kılınç’a ait eserin düzenlemesini İlkay Şencan yaptı. Klibi, Alişan Günay Yıldırım yönetti.