Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Aylık 7 milyon liraya villa! 

Haberin Devamı

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla Bodrum’daki fahiş fiyatla satılan lahmacun gündeme gelmeye başlarken, kiralık daire ve villaların ücret artışları da dikkat çekti.

Tatil beldesinde geçtiğimiz sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villalar, bu yıl 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar yükseldi. Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreteri Serkan Zeki Öztuncay, “Kent merkezi başta olmak üzere en çok rağbet gören yerlerden Yalıkavak, Türkbükü ve Gündoğan mahallelerinde geçtiğimiz yıl 6 ila 15 bin lira arasında kiralanan 2+1 dairelerin aylık kirası, senelik kiralamada 10-25 bin liraya yükseldi. Geçtiğimiz yıl mayıs ve eylül aylarını kapsayan sezonda 25 ila 30 bin lira arasında değişen aylık kira ise şu an 750 bin liraya kadar çıktı” dedi. -DHA

Haberin Devamı

Güneş’ten dayanışma çağrısı 

Deprem bölgesine yardım için meslektaşlarına seslenen şarkıcı Burcu Güneş, “Dünya starları nasıl bir araya geliyorsa, bizde de olabilir” dedi.

Burcu Güneş, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için meslektaşlarına çağrıda bulundu. Şarkıcı, “Dünya starları nasıl bir araya geliyorsa, çok özel konserler ve projeler ortaya çıkıyorsa, Türkiye’de de böyle güzel şeyler olabilir. Sanatçılar, özellikle de güçlü kadın sesler, çok şey yapabilir” şeklinde konuştu.

‘Anlam katar’

Depremin ilk gününden beri bölgeye yardımda bulunan ve sosyal medya hesaplarından destek çağrıları yapan Güneş, “Güçlü kadın vokallerin bir arada olması, tüyler ürperten seslerin buluşması, örneğin depremzedeler için bir şarkı seslendirmesi ve yardım konserleri düzenlenmesi her şeye bambaşka bir anlam katar” dedi.

Bu üçlü çok güçlü

Rabia Soytürk, Cemre Baysal ve Gizem Karaca, New Well Make-Up markasının yeni yüzleri oldu. Üç oyuncu, markanın kırmızı ruj, iliminatör allık ve çift taraflı kontür ürünlerinin tanıtımı için kamera karşısına geçti. “Bu üçlü çok güçlü” mesajının yüklendiği reklam kampanyası, paylaşıldığı dakikada binlerce beğeniyle birlikte yorum rekoru kırdı.

Depremzedelere bağışlanacak

Engin Hepileri’nin yönetmenliğini, Kenan Doğulu’nun müziklerini yaptığı ‘Kim Bu Ben’ oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Fişekhane’de sahnelenecek. Başrollerinde Beyza Şekerci, Onur Ünsal ve Neslihan Arslan’ın yer aldığı projenin bu sezonki gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak.

Haberin Devamı

‘Lüksten vazgeçtim’

Berdan Mardini, Gökhan Reis’in sahibi olduğu Duqqan Cars’ın açılışına katıldı. Deprem felaketinden etkilendiğini söyleyen şarkıcı, “Lüks tüketimlerin hepsinden vazgeçtim. Bölgedeki insanlara dokunmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızı unutmayalım. Memleketimin insanlarına istihdam yaratacak adımlar atmayı tercih ettim” dedi. 

‘Sanata yatkın’

Atiye, pandemide dünyaya gelen kızı Ferah Feza’nın doğum gününü sosyal medya hesaplarından kutladı. Üç yaşına giren kızının karesini yayınlayan şarkıcı, çocuğunun şimdiden sanata yatkınlığının olduğunu belirtti. 

Başaran’dan ‘İstanbul’

Murat Başaran, yeni teklisi ‘İstanbul’u, bugün müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkıcı, Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle dijital platformlarda yayınlanan eserin klibi için Kuruçeşme Açıkhava’da kamera karşısına geçti. Kemal Başbuğ’un yönetmen koltuğunda oturduğu parça, izleyenlerin kalplerine dokunacak.

Haberin Devamı

 

Bostancı’da buluştular

Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın başrolünü paylaştığı ‘Aydınlıkevler’, ilk defa Bostancı Gösteri Merkezi’nde seyirci karşısına çıktı. Ünlü isimlerin de izlediği projenin oyuncuları, finalde dakikalarca ayakta alkışlandı.