Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

11.04.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘En koyu’ versiyonlar

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Teoman, ‘Koyu Antoloji’ adını verdiği konsept performansıyla önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluştu. Şarkıcı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen konserde, sevilen şarkılarının ‘en koyu’ versiyonlarını seslendirdi. Teoman, “Bu çalışmamda sadece birbiriyle ilintili hikâyeleri anlatıyorum. Beni rock yıldızı gibi değil, hikâye anlatıcısı gibi düşünün bu konserde...” sözleriyle, alkış topladı. 

‘Başıma Belasın’ zirvede

Kısa Kısa Cadde

Aleyna Tilki’nin, sözü ve müziği Emrah Karakuyu’ya ait son şarkısı ‘Başıma Belasın’, adından söz ettirmeye devam ediyor. Eser, RadyoTvMetre’den alınan verilere göre geçtiğimiz hafta müzik kanallarında ve radyolarda ‘En Çok Yayınlanan Şarkı’ olarak, adını zirveye yazdırdı.

Haberin Devamı

Bomba gibi geliyor!

Kısa Kısa Cadde

Deniz Seki, hayranlarını heyecanlandıran stüdyo paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sözleri kendisine ait yeni parçasının hazırlıklarını sürdüren şarkıcı, aranjörü ve ortak bestecisi Murat Yeter’le iddialı bir çalışmanın yakında sevenleriyle buluşacağını müjdeledi. Seki, fotoğraflara, “Yeni şarkım yolda, yaşasın kavuşmalar” notunu yazdı.

Bayram hediyesi

Kısa Kısa Cadde

Linet, ‘Söz’ isimli yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkıcı, Hakkı Yalçın ve Ayla Çelik imzalı eseri, dinleyicilerine ‘Bayram hediyesi’ olarak sunduğunu belirtti. Linet, “Kulağıma hoş gelen, beni başka diyarlara götüren bu melodiyi hayranlarımla buluşturmak istedim” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

İstanbullular müziğe doyacak

Turkcell Vadi’de yaz konserleri Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle 15 Nisan’da Mabel Matiz’le başlayacak. Gece için sürprizler hazırlayan şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak. Turkcell Vadi Nisan konserleri 23 Nisan’da Yüz Yüzeyken Konuşuruz ve 28 Nisan’da Duman’la devam edecek. Biletler www.biletix.com ve biletix gişelerinden satışa çıktı.