Cadde Kız çocuklarına ‘Kelebek Etkisi’

Kız çocuklarına ‘Kelebek Etkisi’

07.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü isimler, bir mobilya markasının Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle ‘Kelebek Etkisi’ adı altında başlatılan, 200 çocuğun eğitimine destek sağladığı kampanya için kamera karşısına geçti.

Kız çocuklarına ‘Kelebek Etkisi’

Anlamlı buluşma

Haberin Devamı

Nükhet Duru, Tolgahan Sayışman, Cem Belevi, Almeda Abazi Sayışman ve Şebnem Sungur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir markanın depremzede kızlar için başlattığı kampanyaya destek verdi. Sanatçılar, deprem bölgesindeki kızların eğitimlerine ‘Kelebek Etkisi’ yaratmak için Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle 200 çocuğun eğitimine destek sağlayacak ‘Kızlarımıza Kelebek Bursu’ projesi için kamera karşısına geçti. 

‘Yüreğimiz yanıyor’

Takipçilerinden destek isteyen ünlü isimler, “Bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yüreğimiz yanıyor. Şimdi tüm gücümüzle dayanışma içinde olmaya ve umut dolu adımlar atmaya devam etmeliyiz. Hayata dönüşü hızlandırmak için birbirimizle kenetlenecek ve yaralarımızı hep beraber saracağız” şeklinde konuştu. İsimler, “Siz de bu forma bağış yaparak, kızlarımızın eğitiminde kelebek etkisi yaratabilirsiniz” dediler. 

Haberin Devamı

Aşkın ilk fotoğrafı

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Paris tatilinin dönüşünde, ilk kez İstanbul Havalimanı’nda objektiflere takıldı. Dış hatlar kapısından çıkmadan önce gazeteci olup, olmadığını kontrol eden sevgililer, yan yana çıkınca görüntülenmelerine engel olamadı. Çift, “Her şey çok güzel gidiyor. Tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz” demekle yetindi. -HÜSEYİN ALTUN

Zihnini şarj ediyor

Burcu Esmersoy, doktorunun “Psikolojin için sosyal medyadan uzak duracaksın” uyarısı üzerine, bir aydır paylaşım yapmıyordu. Sunucu, sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili, “Kendimi hem fiziksel hem de duygusal olarak iyileştirmeye çaba sarf ediyorum. Zihnimi zehirli her şeye kapatıp, şarj oluyorum. Daha çok kitap okuyor ve güzel sohbetlere ortak oluyorum” yazarak, bilgi verdi.

11 ile 11

okul Gülben Ergen’in ‘Çocuklar Gülsün Diye’ derneği, depremden zarar gören 11 ile 11 anaokulu açmak için kolları sıvadı. Şarkıcı, takipçilerinden SMS desteği istedi. Ergen, depremin ilk günlerinde bölgeye gidip, hastane ve çadır kentteki vatandaşları, ziyaret etmişti.

‘Bu his gurur verici’

Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, Kanal D’de ekrana gelen ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin başarısını anlattı. Oyuncular, “İki sezondur hikâyemize ortak olan çok sıkı sevenlerimiz var. Bu his çok gurur verici. Ve samimi bir yerden söyleyebiliriz ki kamera önü ve arkası olmak üzere ekipçe güzel bir ahenk yakaladık. Bu enerjinin ekrana yansıdığını düşünüyoruz” dedi. Dizi, bu akşam 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Yardım konseri

Güneş, 12 Mart’taki Volkswagen Arena konserini iptal etti. Şarkıcı, 11 Mart’ta yerli ve yabancı sanatçıların sahne alacağı ‘S.O.S. - Sesim Olsun Sesin’ isimli yardım konserini gerçekleştirecek. Konserin hem mekanda hem de sosyal mecralarda elde edeceği tüm gelir ise AHBAP Derneği aracılığıyla depremzedelere bağışlanacak.