Cadde Kızlarına babaannesinin adını verdiler! 'Beni gururlandırdınız'

Kızlarına babaannesinin adını verdiler! 'Beni gururlandırdınız'

18.08.2023 - 14:07 | Son Güncellenme:

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini 15 Ağustos'ta kucaklarına aldı. Çift, kızlarında Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın adını verdi. Arzu Sabancı, bu jestin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kızlarına babaannesinin adını verdiler Beni gururlandırdınız

Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikahla mutluluğa ‘evet’ demişti. Çift, 25 Haziran 2022'de ise Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı. Sosyetik güzel, geçtiğimiz mart ayında ise hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çiftten müjdeli haber, salı günü geldi. Nazlı Sabancı, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi’nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin hastaneye geldiği öğrenildi.

Kızlarına babaannesinin adını verdiler Beni gururlandırdınız

BABAANNESİNİN İSMİNİ VERDİLER

Kızları sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen çift, bebeklerine Hacı Sabancı'nın annesi Arzu'nun adını verdi. İkilinin çocuğunun tam adı, Arzu Alara Sabancı oldu.

Kızlarına babaannesinin adını verdiler Beni gururlandırdınız

"BENİM DE İLK ADIM BABAANNEMİN ADI"

Sosyal medyada gündem olan bu jestin ardından Arzu Sabancı, torununun ismiyle ilgili bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı; Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah.

Kızlarına babaannesinin adını verdiler Beni gururlandırdınız

"SENİ HEYECANLA BEKLİYORDUK"

Sonrasında paylaşım daha yapan Arzu Sabancı, torununa "Canım kızımız seni uzun zamandır heyecanla bekliyorduk, hoş geldin dünyamıza… Analı babalı büyü, sağlıklı, mutlu, şanslı, başarılı uzun bir ömrün olsun inşallah. Arzu Alara'nın babaannesi..." sözleriyle seslendi.