Cadde 'Kraliçe'de Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı!

'Kraliçe'de Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı!

06.04.2023 - 08:16 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, Burcu Özberk (Deniz), Gökhan Alkan (Ateş), Selin Şekerci (Zeynep) ve Özgün Karaman (Ali) gibi isimleri kadrosunda buluşturan, senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan'ın oturduğu 'Kraliçe' dizisi, geçtiğimiz akşam 3'üncü bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın yine dorukta olduğu 'Kraliçe', yine izleyicileri ekrana kilitledi. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar ve 4'üncü bölüm fragmanı...

Kanal D’nin; dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, yeni dizisi 'Kraliçe', 3'üncü bölümü ile 5 Nisan Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Yaptıkları basın toplantısının ardından Deniz, Ateş’i ve evi terk edip; çiftliğe gitti. Ancak bankanın alacaklarına karşılık icra memurlarını oraya yolladığını, çiftliğin mühürlendiğini ve kardeşleri Zeynep ile Ali’nin çocuklarla beraber kapıya atıldığını gördü. Bu haber, herkesi derinden etkiledi.

Haberin Devamı

ÇİFTLİĞİN MÜHÜRLENMESİ AİLEYİ YIKIYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Deniz, Zeynep ile dertleşirken annesinin onları bırakıp gitmesinin kendisini yıllardır çok üzdüğünü anlatarak, "Anneme o kadar çok kızıyorum ki!" diye konuştu. Geçmiş, çocukluğunda yaşadığı travmalarla yüzleşen Deniz'in gözünün önünden geçti.

'KRALİÇE' SON BÖLÜM

ZEYNEP ÇILGINA DÖNDÜ!

Ziya, borçlar yüzünden mühürlenen çiftlik olayını kullanarak; Deniz ve Zeynep'in karşısına çıktı. Zeynep, Ali ile çiftlik için pazarlık yaptığını söyleyen Ziya'dan duydukları karşısında çılgına döndü.

Kraliçede Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı

Deniz ise öfkesini kardeşlerinden çıkarmaya çalışan Zeynep'e tepki göstererek; "Tüm bunlar gözünün önünde yaşandı ve sen hiçbir şey fark etmedin diye kendine kızgınsın!" dedi.

Haberin Devamı

"GÜNEŞE ÇEVİRELİM BU KARANLIK GÜNLERİ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çiftlikten çıkıp aile yadigarı köhne eve taşınmak zorunda kalan kardeşler, kara kara borçlarını nasıl ödeyeceklerini düşünmeye başladılar. Aslan, "Güneşe çevirelim bu karanlık günleri!" şarkısına başlayarak onları bu düşünce girdabından çıkartmayı başardı.

Kraliçede Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı

ATEŞ'İN OLAYLI GECESİ

O sırada hayatına Deniz olmadan da devam edebileceğini ispatlamaya çalışan Ateş'in gecesi, olaylı bitti. Gittiği bir barda takım arkadaşlarıyla karşılaşan Ateş, onlarla atışmaya başladı. Atışma kavgaya dönerken, bir gazeteci o anların videosunu çekti.

ATEŞ YİNE ORTALIĞI YIKTI, GEÇTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DENİZ YÜZÜĞÜNÜ SATTI

Deniz, taksitleri ödeyip çiftliği kurtarmak için harekete geçti. Şirketinin alacakları ile bir gereken paranın bir kısmını toplayan Deniz, Ateş'in evlilik teklif ederken verdiği milyonluk tektaş yüzüğü satarak; eksik miktarı da tamamladı. Böylelikle çiftliği bir nebze de olsun kurtarmış oldu. Zeynep, kardeşinin yüzüğü sattığını fark edince, "Yüzüğü satmışsın... Nal gibiydi zaten gözümü alıyordu!" dedi.

O sırada Kuyumcunun telefonuyla Deniz'in evlilik yüzüğünü sattığını öğrenen Ateş ise eşinin emanetini geri aldı.

Kraliçede Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı

Deniz ile Mahir, çocukluk anılarından konuşurken çiftliğe gelen Ateş onları gördü. Kıskandığın belli olan Ateş, hızlı adımlarla Deniz ve Mahir'in olduğu yere doğru yürüdü.

Haberin Devamı

DENİZ ÇİFTLİĞİ KURTARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZİYA'NIN ÇİRKİN PLANI

Ateş ve Deniz'in kozlarını paylaşması için çocukları gezmeye götüren Ali, tatsız bir sürprizle karşılaştı. Çiftlikteki mührün kalkması olayına sinirlenip yeni bir plan yapan Ziya, kasabanın kahvehanesinde çiftlikten alacaklı olan kasabalıyı galeyana getirdi. Kasabalı, Aslan ve Rüya ile birlikte meydandan geçen Ali'nin önünü kesti ve hiç acımadan çocukların önünde Ali'yi dövmeye başladı. Yaşananları öğrenen Ateş, olaya müdahil oldu.

Kraliçede Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı

Kuyumcudan geri aldığı yüzükle ilgili Deniz'i sıkıştıran Ateş, sevgi dolu halleriyle onun etkilemeye çalıştı. Deniz ise, hala sevdiğini hissettiği Ateş'e karşı yelkenlerini yavaş yavaş suya indirmeye başladı.

ALİ, BORÇLU OLDUĞU KASABALIDAN DAYAK YEDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ATEŞ'İN İHANETİ FİNALE DAMGA VURDU

Zeynep, kardeşinin, Ateş'in davranışlarıyla etkilendiğini gördü ve Deniz'den uzak durması konusunda Ateş'i uyardı. Deniz'den uzak durmaması halinde, kardeşine Ateş'in evlilikleri boyunca onu başka kadınlarla da aldattığını anlatacağını söyledi. Bu sırada Deniz tüm konuşmaları duydu onlara öfke dolu bakışlarla bakar.

Haberin Devamı

DENİZ, DUYDUKLARI KARŞISINDA ŞOKE OLDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DENİZ VE ATEŞ ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

'Kraliçe’nin 4'üncü bölümünden ilk tanıtım da yayınlandı. Heyecan dolu gelecek bölümde; Deniz, Ateş'e boşanma protokolünü imzalatmaya çalışıyor. Fakat Ateş, Deniz'in gözlerinin içine bakarak protokolü yırtıyor. Ateş’in bu davranışından sonra Deniz, boşanma sürecinin hiç de kolay olmayacağını anlıyor.

Kraliçede Deniz, çiftliği kurtarmak için yüzüğünü sattı

'Kraliçe,' her Çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de...