Cadde Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım'

Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım'

12.10.2023 - 12:49 | Son Güncellenme:

Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı. Havanın soğuk olmasına rağmen sevenleri, Yaşar'ı yalnız bırakmadı. Ebru Yaşar konserinde sürpriz yaparak Karadeniz şarkıları seslendirirken, horon ekibinin sahneye çıkmasıyla konser alanında büyük bir coşku yaşandı.

Kuruçeşme Açıkhavada Ebru Yaşar konseri Yaptığım her işin arkasındayım

Ebru Yaşar, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Pınar Kerimoğlu imzalı üç ayrı kıyafet tercih etti. Konsere 25 günde 120 metre piliseli kumaştan hazırlanan yeşil kıyafetiyle çıkan sanatçı, ikinci yarıya ise dört bin savaroski avize taşı ile özel olarak dikilen 35 kilo çok konuşulan kıyafetiyle başladı. Son olarak ise siyah kostüm ile tamamladı.

Haberin Devamı

"BÜYÜK SAHNELERE BÜYÜK ELBİSELER YAKIŞIR"

Sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yaşar, "Büyük sahnelere böyle büyük elbiseler yapmak yakışır. Çok fazla gelebilir ama böyle elbiseleri senede kaç kere giyiyoruz ki? Bir elbisem daha olacak 40 kilo taş taşıyacağım. Allah kuvvet versin" diyerek güldü.

Kuruçeşme Açıkhavada Ebru Yaşar konseri Yaptığım her işin arkasındayım

"HİSSETMEDİĞİM HİÇBİR ŞARKIYI SÖYLEMİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği 'Kehribar' adlı şarkısını yayınlayan Ebru Yaşar, "İki gün içinde karar verip, beş gün içinde yaptığımız bir şarkı. Bu akşam ilk kez canlı canlı okuyacağız. Hissetmediğim hiçbir şarkıyı söylemiyorum. Yaptığım her işin de arkasındayım" diyerek ilk kez Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yeni şarkısını seslendirdi.

Kuruçeşme Açıkhavada Ebru Yaşar konseri Yaptığım her işin arkasındayım

Haberin Devamı

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"

Necat Gülseven ile evli olan Ebru Yaşar'ın bu evlilikten ikiz çocukları dünyaya gelmişti. Yaşar, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. "Üçüncü bebeğimi kucağıma aldım" diyen şarkıcının yaptığı paylaşımdaki bebeği, Demet Akalın'ın kızı Hira, Ebru Yaşar'ın çocukları Hasan Poyraz ve Ebru Su'ya hediye olarak yollamıştı. Akalın, Ebru Yaşar'ın paylaşımını kendi sayfasına taşıyarak "Kızlar torunlar buluşsun" ifadelerini kullandı. Önceki gece Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan Ebru Yaşar, konuyla ilgili konuştu.

Kuruçeşme Açıkhavada Ebru Yaşar konseri Yaptığım her işin arkasındayım

Ünlü şarkıcı, "Sağ olsunlar. Çocuklar bebek seviyorlar biliyorsunuz. Biz de bebek seviyoruz ama şu an üçüncü bebeği yapmamız mümkün değil. O yüzden oyuncak bebeklerle idare edeceğiz. Çok teşekkür ediyorum onlara da hediyeleri için" dedi.