Cadde Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu

Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu

17.03.2022 - 19:35 | Son Güncellenme:

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott, 2 Şubat'ta oğulları Wolf'u kucaklarına alarak ikinci kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Jenner, ikinci çocuğunun doğumunun ardından yaşadığı zorlukları anlattı.

Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu

2017'de Coachella Müzik Festivali'nde Travis Scott ile aşk yaşamaya başlayan reality show yıldızı Kylie Jenner, 2019 yılında rapçi ile yollarını ayırmıştı. 2021'de yeniden bir araya gelen ünlü çift, ikinci kez bebek sevinci yaşadıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Mutlu birliktelikleri süren çiftin heyecanlı bekleyişinin 2 Şubat'ta sona erdiği ortaya çıkmıştı. İkinci kez anne-baba olan çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı. 

Dört yaşında Stormi adında bir kızı olan ünlü yıldız, kızının, yeni erkek kardeşinin elini tutarken çekilmiş siyah-beyaz fotoğrafıyla, oğlunun dünyaya geldiğini duyurmuştu. Jenner, fotoğrafın açıklamasına sadece "2/2/22" yazmıştı.

Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu

OĞLUNA 'WOLF' ADINI VERDİ
Daha önce dört çocuk sahibi olmak istediğini ancak ailesiyle ilgilenmek için yeterli zamanının olmadığı dile getiren Jenner, oğluna 'Wolf Webster' adını koyduğunu duyurmuştu. 

24 yaşındaki yıldız, doğumuyla ilgili ilk kez konuştu. Kylie Jenner, takipçileriyle gerçek duygularını paylaşmaya ve oğlunu kucağına aldıktan sonraki süreci anlatmaya karar verdi.

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN HİÇ KOLAY DEĞİLDİ"
Kylie Jenner, "Kızım Stormi'nin doğumunda yaşadığım deneyimden çok daha zor bir süreç geçirdim" ifadelerini kullandı. Jenner'ın Travis Scott ile 4 yaşında Stormi adında bir kızı var.

Doğum sonrası dönemde hem mental hem de fiziksel anlamda çok zor bir dönem geçtiğini belirten Jenner, "Benim için hiç kolay değildi" dedi.

Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu

BABY SHOWER PARTİSİ DÜZENLEMİŞTİ 
Kendi kurduğu kozmetik markası sayesinde dolar milyarderi olan 24 yaşındaki Jenner, yılbaşında yaptığı paylaşımla büyüyen karnını gözler önüne sermiş ve geçtiğimiz ay baby shower partisi düzenlemişti.

Partiden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Kylie, partinin detaylarını da gözler önüne serdi. Vücudunu saran beyaz bir elbise tercih eden reality show yıldızı, paylaşımına; beyaz kalp, bebek ve zürafa emojisi eklemişti.