Cadde Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı

Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı

30.06.2022 - 14:46 | Son Güncellenme:

Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, gizlice evlendikleri ve Fox'un hamile olduğu iddiaları hakkında konuştu. MGK ise, Madison Square Garden konserindeki agresif tavırları ve sonrasında kutlamaya gittiği mekanda kafasında şampanya kadehi kırmasıyla magazin gündemine oturdu.

Machine Gun Kellynin olaylı gecesi Kafasında kadeh kırdı

Brian Austin Green ile evliliği kötü giden Megan Fox, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde Machine Gun Kelly (MGK) ile tanışmış ve genç şarkıcıya aşık olmuştu. Aşkı için evliliğini bitiren Fox, Machine Gun Kelly ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Paylaşımlarıyla ve ilginç açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen çift, geçtiğimiz ay Billboard Müzik Ödülleri'nin ardından Diddy'in tören sonrası verdiği partiye katılmıştı. New York Post'un haberine göre; ismini vermek istemeyen bir kaynak, çiftin partiye pembe bir limuzinle geldiğini ve Fox'un gelir gelmez dans pistine çıktığını söylemişti. Kaynak, ayrıca Megan Fox'un gece boyunca alkol kullanmadığı bilgisini de vermişti.

Machine Gun Kellynin olaylı gecesi Kafasında kadeh kırdı

Fox, geçen yıl Altın Küre'de bir keresinde kavgacı olduğu ve kırmızı halıda söylememesi gereken bir sürü şey söylediği için 2009'da içkiyi bıraktığını söylemişti.

"DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUMUZ İÇİN"

Ancak yine de bu detay, Machine Gun Kelly'nin Billboard Müzik Ödülleri'nde 'Twin Flame' şarkısını seslendirip; "Bu şarkıyı karım için yazdım" demesinden sonra bir kalp atışı sesi çalınırken, "Bu bizim doğmamış çocuğumuz için" açıklamasını yapmasıyla birleşince; Fox'un hamile olduğu ve çiftin gizlice evlendiği iddiaları güçlenmişti.

Haberin Devamı

"EVREN BİZE BUNU YAPACAK ALANI VERECEK"

Machine Gun Kelly ve Megan Fox, ortaya atılan bu iddiaları haftalar sonra yalanladılar. Entertainment Tonight'a konuşan çiftten Kelly, "Megan hakkında asla sadece kız arkadaşımmış gibi hissetmedim. İlişkimizin derinliğine göre fazla eksik hissettiriyor" dedi.

Fox ise; evlenmediklerini söyleyerek, MGK'nin diğerlerinin yanı sıra 'karım', 'ikiz alev' ve 'eterik ışık varlığı' da dahil olmak üzere ona birçok isimle seslendiğini söyledi:

Hayır, evli değiliz. Ne olduğunu biz de bilmiyoruz. Kelly bu yıl turneye çıkıyor. Evlenmemiz gerektiğinde, evren bize bunu yapacak alanı verecek.

Machine Gun Kellynin olaylı gecesi Kafasında kadeh kırdı

GİTARINI KIRDI

Öte yandan Kelly, Madison Square Garden konserinin ortasında bir ekip üyesine bağırırken ve ardından gitarını kırarken görüldü.

Şarkıcı, New York City'deki gösterisinin sonuna doğru sahneden fırladı ve bir erkek çalışanın yanına yürüdü. Başka bir ekip üyesi, bağırmaya başlayan Kelly'yi tutmayı başardı. Bu arada, MGK sahneye geri dönüp gitarını parçalarken; ünlü ismin grubu, kalabalık için müzik çalmaya devam etti.

KAFASINDA KADEH PARÇALADI

Konserden sonra bir kutlamaya giden ve mekandaki insanlara şarkı söylemeye karar veren Machine Gun Kelly, kafasında bir şampanya kadehini kırdı. Camın parçalanması sonucu, şarkıcının alnı kanamaya başladı.

Haberin Devamı

Kadehi kafasında kırmadan önce mikrofona "Umurumda değil dostum!" diyen Kelly'nin hareketi, mekandaki kalabalığın dehşet içinde çığlık atmasına sebep oldu.

Rapçi, daha sonra hit şarkısı 'My Ex's Best Friend'i seslendirirken çekilen bir videosunu yayınladı. Ünlü ismin yüzünden kıyafetlerine kan damladığı görüldü.

BANDAJLARI REDDETTİ

Bir görgü tanığı Page Six' özel olarak konuşarak; mekanın ekibinin alnı kanamaya başladığında MGK'ye bandaj verdiğini, ancak sanatçının bunu 'reddettiğini' ve 'doğaçlama performansına' yüzünden akan kanı silmeden devam ettiğini söyledi.

Machine Gun Kellynin olaylı gecesi Kafasında kadeh kırdı

"ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR"

Önceki günlerde ise Machine Gun Kelly, yeni filmi 'Taurus'un galasında içi kırmızı bir sıvıyla dolu, şırınga şeklinde küpeyi takarak hayranlarını şoke etmişti.

32 yaşındaki MGK, ucunda kırmızı bir damlacık şeklinde bir taş bulunan küpesini gösterdiği fotoğrafı, "Şeytan ayrıntıda gizlidir" notunu yazarak paylaşmıştı.

Ünlü ismin bu aksesuarı akıllara "Şırınganın içindeki Megan'ın kanı mı?" sorularını getirse de, ikiliden herhangi bir cevap gelmemişti. Ancak çift daha önce birbirlerinin kanını içtiklerine dair açıklamalarda bulunmuştu.