Cadde Masterchef'te Mehmef Şef çılgına döndü! 'Kurallara uyacaksınız'

Masterchef'te Mehmef Şef çılgına döndü! 'Kurallara uyacaksınız'

15.08.2023 - 21:50 | Son Güncellenme:

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef'te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...

Masterchefte Mehmef Şef çılgına döndü Kurallara uyacaksınız

Masterchef'te kırmızı ve mavi takımların belli olmasının ardından takım oyununa geçildi. Takım kaptanları; içli pilav, patlıcan musakka, etli kuru fasulye, talaş böreği, izmir köfte, yaz türlüsü, elbasan tava, kelle paça çorbası ve kuzu kapama yemekleri için yarışmacılara görev verdi.

Haberin Devamı

Kıvanç tadım yapmayı tercih ederken Azize, tadım için Alican'ı seçti. Bu durum şeflerin de dikkatini çekti. Alican ise yaptığı açıklamada bu durumdan memnun olmadığını dile getirdi. Gamze'nin yaptığı yemek değerlendirmeye alınmadı. Nedeni ise Alican'ın dışında Sergen'in de böreğin tadına bakması.

"KURALLARA UYACAKSINIZ"

Bu duruma sinirlenen Mehmef Şef, "Dinleyin burayı! Ondan sonra bizim dediklerimizi dinlemeyip arka arkaya sorular soruyorsunuz. Eğer sizin kaptanınız Alican, ürünleri tatmak istiyorsa niye yemek aldı o zaman? Biz sadece senin tatmana ve yardım etmene izin verdik. Burada kurallara uyacaksınız, ya da cezalara uyacaksınız." dedi. 

KIRMIZI TAKIM KAZANDI

İlk takım oyununu bu hafta kırmızı takım kazandı. Mavi takım dokunulmazlık için mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan Barbaros oldu.

Haberin Devamı

Masterchefte Mehmef Şef çılgına döndü Kurallara uyacaksınız

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Haftanın ilk eleme adayları Sergen ve Esra oldu.