Cadde Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı! Arzum Onan tatile çıktı

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı! Arzum Onan tatile çıktı

05.06.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 27 yıllık evlilikleriyle sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinden üzücü haber gelmişti. Ünlü çift, el ele geldikleri boşanma davasından yine el ele ayrılmıştı. Ayrılığın ardından tescilli güzel Arzum Onan soluğu tatil bölgesinde aldı.

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı  Arzum Onan tatile çıktı

1996'da nikâh masasına oturan ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. Evlilikleri tek celsede son bulunan ünlü çift el ele geldikleri boşanma davasından, yine el ele ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Duruşma çıkışı gazetecilerin psikolojik şiddet iddialarını sormaları üzerine Mehmet Aslantuğ, "Aşk olsun" yanıtını verdi.

SOLUĞU FOÇA'DA ALDI

27 yıllık eşi Mehmet Aslantuğ ile boşanan Arzum Onan, ayrılık sonrası soluğu Foça'da aldı. Günlerini doğada uzun yürüyüşler yaparak geçiren oyuncuya bu zor günleri atlatması için ailesi destek oluyor.

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı  Arzum Onan tatile çıktı

SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Öte yandan Arzum Onan, 30 yıl sonra yeniden Marie Claire dergisine kapak oldu. 49 yaşındaki oyuncu, 27 yıllık evlilikleri 29 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celede sona eren Mehmet Aslantuğ ile boşanma süreci hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı  Arzum Onan tatile çıktı

"SEVGİMİZ ASLA DEĞİŞMEYECEK"

Aslında mükemmel çift olmak ya da görünmek gibi bir iddiamız hiç olmadı. Üstelik örnek çift olarak gösterilmenin sorumluluğu üzerimizde hissettiğimiz bir ağırlık bile oldu çoğu zaman. Boşanma sürecinin kelimelerle açıklanabilecek bir nedeni ve niçini yok. Oğlumuz Can’ı ve birlikte geçen yaklaşık 30 yılımızı düşünerek kırmadan, incitmeden ve sevgiyi muhafaza ederek bir hikâyeyi geride bırakmaya karar verdik. Bu durum, birbirimize verdiğimiz değeri ve sevgimizi asla değiştirmeyecek.

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini noktalamıştı  Arzum Onan tatile çıktı

Haberin Devamı

"BELİRSİZLİK HERKESİ KORKUTUR"

“Yalnız kalmaktan korkuyor musunuz?” sorusuna Onan, "Belirsizlik herkesi korkutur ama yalnız kalmakla ilgili bir korku yaşamıyorum. Kendimize nefes alacağımız alanlar yaratınca, sıkıntılar tamamen dışarıda kalmasa da nispeten tolere edilebilir hale geliyor. Bu anlamda sanat en iyi kurtarıcı. Hayatımda heykel olduğu için bir kez daha şükrediyorum" yanıtını verdi.