Cadde Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş!

Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş!

17.02.2023 - 10:24 | Son Güncellenme:

'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı afet bölgesinde günlerdir yemek yaparak, depremzedelere yardımcı olmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'tan 'Birlikte başaracağız' mesajı veren ünlü şef, sosyal medyada yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde yıkıma yol açtı. Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken, Mehmet Yalçınkaya da soluğu afet bölgesinde aldı. Ünlü şef, depremzedeler için kurulan dev kazanlarda ekibiyle birlikte gün boyu yemekler pişirdi.

Haberin Devamı

"HERKESİN ELİNE SAĞLIK"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada "Herkesin eline sağlık, muhteşemsiniz. Veysel Şef ve ekibi yedi gündür birlikteyiz" notu ile sahra mutfağından paylaşım yapan ünlü şef, kendisine yapılan yorum karşısında adeta çileden çıkmıştı.

Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş

"ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"

Bir takipçi "Umarım o yemekler bürokratlara değil, depremzedelere pişiyordur" yorumunu yazmıştı. Günlerdir deprem bölgesinde olan Yalçınkaya, söz konusu yoruma yönelik, "Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim" mesajıyla tepkisini dile getirmişti.

Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş

"İNSAN OLARAK KENDİMİ TARTTIĞIM YERDEYİM"

Kahramanmaraş'ta 'MasterChef Türkiye' ekibiyle birlikte depremzedelere yardım eden Mehmet Şef, Instagram'da herkesi duygulandıran bir paylaşıma imza attı. Yalçınkaya, 'Birlikte başaracağız' etiketi ile şu mesajı yazdı:

Haberin Devamı

Gün sonu; insan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şu an, her şey boş. Eksi 2 derece dışarısı, Kahramanmaraş’da binlerce insan çadırlarda Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş. Çocuklar kadınlar yaşlılar... Kaybedilen aile acısıyla yaşama tutunmak zor. Bu düşüncelerle gün sonu gözlerim kapanmıyor bir türlü. Allah bu acıları bir daha göstermesin. Canım yanıyor.

Mehmet Yalçınkaya: Lüks mobilyalar boş, arabalar boş, her şey boş

"ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN"

Mehmet Şef'in paylaşımına kayıtsız kalmayan sunucu Seray Sever, "Allah sizden razı olsun" mesajını yazdı. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacılarından Eda Karabulut ise "Merhamet... Herkese nasip olmayan güzel bir duygu. Şefim iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.