Cadde Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan baba itirafı! 'Rüyamda görmek için yalvarıyorum'

Mehmet Yalçınkaya'dan yürek yakan baba itirafı! 'Rüyamda görmek için yalvarıyorum'

09.02.2024 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketi sonrası 32 gün afet bölgesinde kalan Mehmet Yalçınkaya, katıldığı programda o acı günlere dair konuştu. Mehmet Şef, babasının vefat ettiği gün ambulansın etrafından ayrılmayan babasının köpeğinin yaptıklarını da ilk kez anlattı.

Mehmet Yalçınkayadan yürek yakan baba itirafı Rüyamda görmek için yalvarıyorum

Temmuz 2020'de Bolu'da tedavi gören babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybeden Mehmet Yalçınkaya, "Babam öldüğünde 'Acaba üzülecek miyim?' derdim kendime. Onu çok severdim içten içte ama çok az zaman geçirdiğim ve uzak kaldığımız için babamla ilgili üzülür müyüm diyordum. Öyle değilmiş. Nasıl yandım!" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN ÇOK KÖTÜ TRAVMA"

'MasterChef Türkiye' yarışmasının ünlü jürisi, "Çok özlüyorum. Babamı bu kadar özleyeceğimi bilseydim, babama daha çok sarılırdım, daha çok koklardım. Bu benim için çok kötü travmadır. Bir insan aile büyüklerine, ne kadar çalışırsa çalışsın niye zaman fazla harcayamaz? Dolayısıyla, babam öldüğünde üzülür müyüm diyen Mehmet, şu an rüyasında görmek için yalvarıyor" itirafında bulundu.

Mehmet Yalçınkayadan yürek yakan baba itirafı Rüyamda görmek için yalvarıyorum

"İNSANLIĞIMDAN ŞÜPHE ETTİM"

Duman beni yaralayan bir hayvandır. Babam pandemide vefat etti, cenazeyi hızlı kaldırmamız gerekiyordu. Ambulansla evinin önüne getirdik babamı. Duman, ambulansı tırmalıyordu. Tabii orada herkes ağlıyor, ciddi bir olaydır bu benim için, hayvanlara dönmem için ciddi bir olaydır. Sonra biz Duman'ı ambulansın etrafından alamadık. Ambulansın etrafında dönüyordu, tırmalıyordu, babamı bırakmak istemiyordu. Orada insanlığımdan şüphe ettim! Hoca, camide 'Şu anda bizim burada ettiğimiz dualar mı, yoksa benim aşağıda gördüğüm hayvanın sahibinin etrafındaki yakarış mı?' dedi. O gün hayvanlar benim için çok başka yere geldiler. Deprem bölgesinde bir taraftan insanlara hizmet ederken, diğer taraftan hayvanlara da yardım ettik.

Mehmet Yalçınkayadan yürek yakan baba itirafı Rüyamda görmek için yalvarıyorum

"HAYATI SORGULAMAYA BAŞLADIM"

Mehmet Yalçınkaya, deprem bölgesinde yaşadıkları hakkında, "Bir tane beyefendi uzakta bekliyor, çekingen. 2Siz niye bekliyorsunuz almıyorsunuz' dedik, 'Ben isteyemem. Bir fabrikam vardı yıkıldı, altı katlı evim vardı, altında dört Mercedes arabam vardı. Bugün size pirinç istemeye geldim' dedi. Bunu gördüm. Hayatı sorgulamaya başladım. Fabrikası olan bir adam, evleri arabaları var, sabahleyin 5.30'da adamın cebinde 10 lira yok! Bunu gördüğünüz an her şeyi sorguluyorsunuz. Bunu görünce 'Boş ver kardeşim!' diyorsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yalçınkayadan yürek yakan baba itirafı Rüyamda görmek için yalvarıyorum