Cadde Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor! Mert Demir'e 'aşk' sorusu

Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor! Mert Demir'e 'aşk' sorusu

23.02.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan Mert Demir'in, oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya ile ilgili sorulardan kaçamadı.

Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor Mert Demire aşk sorusu

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda özel bir davete katılmıştı. Çıkışta soruları yanıtlayan oyuncu, Mert Demir'in Ateşe Düştüm parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına, "Evet, vokal yapan benim" demişti. Aşk iddialarına ise "Durun bakalım" diyerek gülümsemişti.

Haberin Devamı

Mert Demir ise Kuruçeşme'de ayaküstü soruları yanıtlamıştı. Serenay Sarıkaya ile "Ateşe Düştüm" şarkısında kendilerine bir anı kalsın diye birlikte söylediklerini dile getiren Mert Demir, "Şarkı çok güzeldi, aktı gitti. Kendi aramızda bir şeydi ama saklayabilmek çok mümkün olmadı. O da söylemiş sizlere. Tatlı bir anı oldu" demişti.

Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor Mert Demire aşk sorusu

ŞARKISINDAN İLHAM ALDILAR

Mert Demir, son olarak yüzü olduğu bir giyim markanın 'Gözlerime Bak şarkısından' ilham alarak hazırladığı koleksiyon için düzenlenen davete katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Demir, "Sahnedeki duruşum ve günlük hayatımdaki giyimim de bu markayla oluyordu zaten. Altına gurur ile imzamızı atacağımız bir iş birliği oldu. Var olan bir şarkımın bir parçasının sözlerini değiştirerek kreasyonu tamamlamış olduk" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor Mert Demire aşk sorusu

"BENİ DEĞİŞTİREN BİR ŞEY OLMADI"

Çıkarttığı şarkıların son dönemde çok popüler olması hakkında konuşan müzisyen, "Beni değiştiren bir şey olmadı ama elbette ki değişen şeyler oldu. Benim hayatımda bunlar birinci planda olan şeyler değildi. Odağım üretmek, müzik yapmak. Bir gün gidebilir bu ünlülük durumu. Yaşadığımız hayatta bu durumu yaşarsam atlatabileceğim dostlarım olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor Mert Demire aşk sorusu

"ONUN YERİ DEĞİL BURASI"

Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine, "Bence onun yeri değil burası. Çok teşekkür ederim sizlere" diyerek gülümsemekle yetindi.