Cadde Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim!

Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim!

08.09.2022 - 12:44 | Son Güncellenme:

Mert Fırat, 2018 yılında İdil Fırat ile nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan yakışıklı oyuncu, son olarak düğün fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Bir kızları olan ünlü çiftten İdil Fırat da eşinin paylaşımına yorum yapmayı ihmal etmedi.

Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim

Mert Fırat-İdil Fırat çifti, 2018'in temmuz ayında evlenmişti. Çiftin bebekleri Seyhan Mia ise geçtiğimiz sene dünyaya gelmişti. "Evladımız pandeminin bize hediyesi oldu" diyen çiftten ünlü oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında 41 yaşına basmıştı. İdil Fırat, eşinin doğum gününü Instagram'dan kutladı.

Haberin Devamı

"İYİ Kİ DOĞDUN HER ŞEYİM"

Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan sosyetik isim, gönderisine, "İyi ki doğdun her şeyim!" notunu düşmüştü. Fırat'ın paylaşımı takipçilerinden 2 binden fazla beğeni almıştı.

Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim

"ŞİMDİ MİA 'BEN NEREDEYDİM? DİYECEK"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden olan Mert Fırat, son olarak dört yıl önceki düğününden kareleri takipçileriyle paylaştı. Fırat, paylaşımına; "Mutluluğumuz daim olsun sevgilim. Dört yıl önce bizimle heyecanlanan ve hep yanımızda olan güzel insanlar; bu unutulmaz kareleri bizimle oluşturdunuz çok teşekkür ederiz. Şimdi Mia da bizimle, “Ben neredeydim?” diyecek" notunu düştü. 

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisiyle yıldızı parlayan eşinin paylaşımına kayıtsız kalmayan İdil Fırat ise, yakışıklı oyuncuya; "Her şeyim" diye yorum yaptı. Ünlü çiftin düğün pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Mert Fırat: Mutluluğumuz daim olsun sevgilim