Cadde 'Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin!'

'Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin!'

11.07.2022 - 10:10 | Son Güncellenme:

Beş yıldır oyunculuğa ara vermeyi tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla şarkıcılık kariyerine adım attı. 'Şşşşşştttt' adlı parçasıyla çok konuşulan Boluğur, geçtiğimiz hafta İzmir Alaçatı'da müzikseverlerle buluşan usta yorumcu Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk oldu. Yeni şarkısını playback okuyan Boluğur, bir kez daha olumsuz yorumlarla gündem oldu.

Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin

'Küçük Sırlar' (2010-2011) dizisinde hayat verdiği 'Ayşegül' karakteriyle tanınan Merve Boluğur, yaklaşık dört milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. 2015 yılında nikâh masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanan oyuncu, sonrasında flörtleri olsa da aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Son olarak şarkıcı Emre Kaya ile haklarında çıkan haberleri ise "İlişki yok, iş var" diyerek yalanladı.

Haberin Devamı

İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinin ardından ekranlardan uzak olan ve YouTube kanalında yer verdiği videolarla konuşulan 34 yaşındaki güzel, müzik alanında ilerleme kararı aldı. Boluğur, yeni şarkısı 'Şşşşşştttt' ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin

"DAYANABİLİR MİSİN?"

Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı, aranjesini Mert Aydın'ın yaptığı yeni şarkısını sosyal medyada yayınladı ve şu notu düştü:

Sözler: Şşşşttt benden gitmemişsin gittiğini sanmışsın anca. Piişşşt kendine gelememişssin ölüyorsun anlasana. Acıttığın 'geçmiş' artık koymaz ki bana. Kimse kesmez seni, hadi gölgelerde ara. Tehlike çanları çalıyor dayanabilir misin? Geliyorsun şeytanına:) Hadi dizginle beni birleştir, al aşk işte bu doya doya. Senin kalbini alacağım istediğimde de çıkarıp oynayacağım. Rap kısmı her yanımız ateş alanı. O duygu bizi tutsak etti içine. Bir ben senden geçir kendinden. Duvarlar aşk diye haykırıyor. Tutkuları boylayalım arzular örtüştüğünde. Sesler çığlıkları alt etsin. Tenler birbirini ölesiye sevsin.

"CANLI OKUSA KİM BİLİR NE OLURDU?"

Boluğur; "Yeni bir Banu Alkan doğuyor", "'Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" ve "Yol yakınken vazgeç bu sevdadan!" bu sevdandan şeklinde yorumlar aldı. Posta gazetesinden Suna Akyıldız, "Merve'nin Düşmanı" başlığı ile ünlü oyuncunun yeni mesleğini köşesine taşıdı. İşte o yazı...
"Geçtiğimiz hafta Çeşme-Alaçatı'da sahne alan Yıldız Tilbe'yi izleyenler arasında Merve Boluğur da vardı. Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve, Yıldız Tilbe'nin daveti üzerine sahneye çıktı. Ve 'Şşşşşştttt' isimli yeni şarkısını playback olarak okudu. Playback böyleyse, canlı okusa kim bilir neler olurdu?

Merve Boluğur kimseye sesiyle eziyet etmesin

Haberin Devamı

Kimse kusura bakmasın ama Merve Boluğur'a kim şarkıcılık yapmasını önerdiyse en büyük düşmanı bence bu saatten sonra odur. Videonun sonuna doğru gözlerim Yıldız Tilbe'ye takıldı. O da benim gibi düşünmüş olacak ki, hissettikleri yüzüne yansımıştı.

Oyunculuğu zor olduğu, saatlerce çalıştığı için bıraktığını söyleyen Merve Boluğur, bence bu düşüncesini tekrar gözden geçirsin. Kimseye sesiyle eziyet etmesin."