Cadde Merve Boluğur sahneye çıkacak! 'Sizi de beklerim'

Merve Boluğur sahneye çıkacak! 'Sizi de beklerim'

21.07.2022 - 07:06 | Son Güncellenme:

Beş yıldır oyunculuğa ara veren ve sürpriz bir kararla şarkıcılık kariyerine adım atan Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk olmuştu. Çok fazla olumsuz yorum aldıktan sonra "Biraz sesimle oynanmış" diyerek kendisini savunan Boluğur, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda yer alan bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ancak röportaj veremeyeceğini söyleyen ünlü isim, bir mekanda sahneye çıkacağını söyledi.

Merve Boluğur sahneye çıkacak Sizi de beklerim

Piyasa çıkardığı 'Şşşşşştttt' adlı şarkısıyla çok konuşulan Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta Zorlu AVM'de aranjörü Mert Aydın ile baş başa yemek yemişti. AVM'den ayrı ayrı çıkan ikiliden Boluğur, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmemişti. Tatilden geldiğini ve müzik çalışmalarına hız verdiğini belirten ünlü isim, "Bugün aranjörüm ve aynı zamanda iş yaptığım Mert Aydın'la görüştük. Yeni bir şarkı daha yapacağız inşallah. Hazırlıklar başlayacak" demişti.

Haberin Devamı

Merve Boluğur sahneye çıkacak Sizi de beklerim

"ÇOK DA FİFİ"

İlk şarkısına gelen eleştirisel yorumlar için "Çok da fifi" diyerek söze başlayan Boluğur, "Benim için beğenilmek ve beğenilmemek çok önemli değil. Çünkü önemli olan benim kendi hayallerimi gerçekleştirmek. Sen işini yapıyorsun, ben de işimi yapmaya çalışıyorum" diye konuşmuştu.

"ABARTILMIŞ BİRAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de Yıldız Tilbe’nin sahnesinde şarkısını seslendiren Merve Boluğur, kendisine gelen ağır eleştiriler hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Özgüvenli bir insanım, kendime de güveniyorum. Orada biraz sesimle oynanmış bence. Oynandığını fark ettim, öyle bir şey yok yani. Normalde de beğeniyorum sesimin rengini. Abartılmış biraz diye düşünüyorum. Bunu da söylemek istiyorum, normal gelmiyor bana. Yıldız Tilbe'ye çok teşekkür ediyorum, onun gibi bir insanın sahnesine çıkıyor olmak benim için gurur verici. Yıldız Tilbe’nin şarkım ile ilgili yorumunu duymadım.

"OLAY OLMA GİBİ BİR DERDİM YOK"

Merve Boluğur "Sesinize güveniyor musunuz peki?" sorusuna, "Yazdığım sözlere sesimden daha çok güveniyorum. Müzik konusunda daha önce eğitim almıştım" cevabını vermişti.

Geçmişte Seray Sever'in şarkı söylemesinin çok konuşulduğu ve olay olduğu hatırlatılan Boluğur, "Olay olmak için bazı şeyler söyleyip yapılabiliyor. Benim olay olma gibi bir derdim yok" demişti.

Haberin Devamı

Merve Boluğur sahneye çıkacak Sizi de beklerim

"ORADAN DEVAM EDECEĞİM"

Oyunculuk yapmayı düşünmediğini de açıklayan ünlü isim, "Oyunculuk yapmayacağım, bu müzik beni çok heyecanlandırdı. Bir şekilde o masada oturuyorsam demek ki... Kalbim bunu yap diyor diye düşünüyorum, öyle istiyorum zaten. O yüzden oradan devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

BİR MEKANDA SAHNE ALACAK

34 yaşındaki Merve Boluğur, son olarak önceki gün Nişantaşı City's'te objektiflere takıldı. Oyuncu, otomobilini park ettikten sonra yakınlardaki bir makyaj mağazasından alışveriş yaptı.

Merve Boluğur sahneye çıkacak Sizi de beklerim

Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk olduktan sonra sosyal medyada dalga konusu olan ünlü isim, hevesinin kırılmadığını ve aksine ilk kez bir mekanda sahne alacağını açıkladı.

"BENİ MAZUR GÖRÜN"

"Sahne alacağım için röportaj yapamayacağım" diyen oyuncu, "Arkadaşlar bugün beni mazur görün, sahneye çıkacağım için hazırlık yapıyorum. Buyurun, sizi de beklerim" şeklinde konuştu.