Cadde Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti!

Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti!

02.11.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Metin Arolat, aldığı acı haberlerle sarsıldı. Arolat'ın amcaları Osman Saffet Arolat ile Mehmet Neşet Arolat bir gün arayla vefat etti.

Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti

1995 yılında hem 'Dert Değil' şarkısıyla hem de bu şarkıya çektiği kliple adını duyuran şarkıcı Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' isimli programına katılmıştı.

Haberin Devamı

Ağabeyinin ölümünün kendisi ve ailesi için çok büyük travma olduğunu anlatan ünlü şarkıcı, "Büyük bir travma yaşadım. Hâlâ da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle" demişti.

Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti

"10-15 GÜN LAPE'DE YATTIM"

Arolat, basında intihar ettiğine dair haberlerle ilgili olarak, "İntihar değil, depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Depresyon dediğim oydu; bayağı kendimi kapadım, altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım. Ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. İntihar değil, artık benim tedavim olmam gerektiği için Lape'ye yatırıldım arkadaşlarım tarafımdan. O zamanlar kopmaya başlamıştım, telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada" demişti.

Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti

Haberin Devamı

İKİ ACIYLA SARSILDI

Arolat'ın amcaları gazeteci Osman Saffet Arolat dün vefat etmişti. Diğer amcası mimar Mehmet Neşet Arolat ise hayatını bugün kaybetti.

Metin Arolat bir gün arayla iki amcasını kaybetti

"RUHLARI ŞAD OLSUN"

Bir gün arayla iki amcasının vefatıyla sarsılan Metin Arolat, üzüntüsünü sosyal medya hesabından dile getirdi. Metin Arolat, "Bir gün arayla iki amcamı da sonsuzluğa uğurlamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Ruhları şad olsun" dedi.