Cadde Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...

Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...

03.03.2024 - 10:10 | Son Güncellenme:

Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi

Metin Arolattan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...

1995 yılında hem 'Dert Değil' şarkısıyla hem de bu şarkıya çektiği kliple adını duyuran şarkıcı Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' isimli programına katılmıştı.

Haberin Devamı

Ağabeyinin ölümünün kendisi ve ailesi için çok büyük travma olduğunu anlatan ünlü şarkıcı, "Büyük bir travma yaşadım. Hâlâ da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle" demişti.

"10-15 GÜN LAPE'DE YATTIM"

Arolat, basında intihar ettiğine dair haberlerle ilgili olarak, "İntihar değil, depresyona girdim tabii ki. Ağabeyimi, babamı arka arkaya kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Depresyon dediğim oydu; bayağı kendimi kapadım, altı ay evden çıkmadım, altı ay tıraş olmadım, duş almadım. Ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. İntihar değil, artık benim tedavim olmam gerektiği için Lape'ye yatırıldım arkadaşlarım tarafımdan. O zamanlar kopmaya başlamıştım, telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon garip bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese tavsiye ederim bu arada" demişti.

Metin Arolattan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...

Haberin Devamı

 ÜNİVERSİTE YILLARINI ANDI

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Metin Arolat, üniversite yıllarını andı.

Metin Arolattan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...

"DALDIM GİTTİM O GÜNLERE"

Metin Arolat, paylaştığı bu fotoğrafa, "Vay... Üniversite yılları. Bu fotoyu bugün yolladı Ayşe. Daldım gittim o günlere. Ayşe Toroğlu Üner ve ben. Bütün 9 Eylül ve İnciraltı öğrenci yurdu arkadaşlarıma selam olsun. Çok özlendiniz hepiniz ve o günlerimiz" notunu düştü.

Metin Arolattan nostaljik paylaşım: Vay... Üniversite yılları...