Cadde MÖNÜDE NE VAR?

MÖNÜDE NE VAR?

25.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Pasta ve tatlılardan, Dünya mutfağına her türlü lezzeti kendiniz pişirip kendiniz yemek ister misiniz? Yemek kursları emeklilik günlerinde yaratıcılığınızı ortaya çıkar-manın en doğru adresleri

MÖNÜDE NE VAR

Bu farklı bir mutfak. İçinde lezzet var, estetik var, uzmanlık ve ustalık var. Ayrıca dostluk ve neşe de... Elinizin altında bir mutfakta olması gereken her şeyin en iyisi ve en tazesinden bol malzeme. Tek eksik sizsiniz...
Tencere yemekleri ve zeytinyağlılar ayrı bir kültürdür. Sebzesinden, zeytinyağına, pişirme usulünden tenceresine uzmanlık ister. İtalyan lezzetleri carpaccio, penne, gnocchi, tiramisu ve daha neler neler. Evde bir partiye ne dersiniz?
Uzakdoğu mutfağı çok lezzetli, sağlıklı ve kolay. Ama neyi, neyle, ne kadar süre, hangi sosla pişireceğinizi kestiremeyebilirsiniz. Ve tabii ki doğru malzemeleri nereden temin edeceğinizi bilmeniz gerek. Misafirler geliyor. Hazırlığınız yok, keyifli, zevkli, süslü bir yemek hazırlamak istiyorsunuz. Risottodan aşureye, sufleden paçanga böreğine değişik tatları öğrenmenin vakti geldi. Pandispanya, pastacı kreması, şeker hamuru... Artık hiçbiri size yabancı değil. Doğum günlerinde, yılbaşlarında ve tüm özel günlerde sevdiklerinize en güzel pastaları siz yapacaksınız. İşin tekniğini, malzemeleri tanımayı ve ölçüleri öğrenin, gerisi yaratıcılığınıza kalmış! Kuvertür kaç derecede eritilir? Hangi kalıba ne kadar çikolata dökülür? Çikolatanın büyülü dünyasını keşfetme zamanı geldi.
Bu kurslara yalnız katılmak istemiyorsanız daha da şanslısınız. En az sekiz kişiyle kendi grubunuzu oluşturursanız istediğiniz gün ve saatte dilediğiniz ders size özel olarak açılabiliyor.
En az 12 kişilik gruplara yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Haberin Devamı

Seçenekler çeşitli
* Temel Pastacılık
* İtalyan Mutfağı
* Pratik Dünya Mutfakları
* Mezeler t Kurabiye Süsleme
* Yazın Vazgeçilmezi Party Food
* Kokteyller ve Kanepeler
* Çocuklarla Mutfaktayız
* Taze İtalyan Makarnalar ve Soslar
* Şeker Hamuru İle Pasta Süsleme
* Et Pişirme Teknikleri
* Serinletici Dondurma tarifleri

BÜTÜN AiLE KATILABiLiRSiNiZ
Tadımlık Kurslar
Çocuklar yeni şeyler keşfetmeye bayılırlar. Bir de bunu ebeveynleriyle paylaşabilirlerse ortaya çıkan sadece lezzetli yiyecekler değil sihir olur.

Suşi
Denizden gelen sağlık ve hafifliği, egzotik lezzetlerin hayatımıza katacağı rengi, farklı sarma teknikleriyle hazırladığınız suşilerde bulacaksınız.

Cheesecake Yapımı
Tatlının peynirle buluştuğu lezzet dolu bir yolculuğa ne dersiniz? Hafif olduğu kadar damakta bıraktığı yoğun lezzetiyle ve özel soslarıyla birbirinden farklı Cheesecake’leri yapabilirsiniz.

Ekmek Kokusu
Fırından yeni çıkmış sıcacık ekmek kokusuna hangimiz “Hayır“ diyebiliriz ki? Artık dilediğiniz şekilde, dilediğiniz malzemeleri katarak ekmeklerinizi yapabilirsiniz.

Brunch Saati
Ailenizi, dostlarınızı gün boyu masa başında tutacak, zengin bir brunch büfesi hazırlamanın yollarını ve basit tarifleri öğrenebileceğiniz keyifli bir kurs.

Makarna ve Soslar
Hemen her insanın en sevdiği yemekler listesinin başında makarna gelir. Makarna çeşitleri nelerdir? Ne kadar haşlanmalıdır? Hangi makarnaya hangi sos yakışır?

Haberin Devamı

Mezeler
Geleneksel tatlarımızın en önemli parçalarıdır mezeler. İster sıcak ister soğuk çeşitler olsun keyifli zaman geçirebileceğiniz alternatif bir kurs.