Cadde Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni aracı!

Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TL'lik yeni aracı!

14.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

İtalya'nın başkenti Roma'da iki sene önce sosyetik güzel Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Mustafa Sandal, önceki gece eşiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. İkilinin 23 milyon TL değerindeki yeni araçları dikkat çekti.

Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TLlik yeni aracı

Melis Sütşurup ile 3 Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da dünyaevine giren ünlü popçu Mustafa Sandal, önceki gece Bebek Otel'deydi. Çıkışta kameraları gören Sandal ve eşi, gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 54'üncü yaşına giren Mustafa Sandal, "Güzel bir yaş olsun. İnsan her zaman tecrübe kazanıyor ve her yaşında olgunlaşıyor. Daha iyi bir insan olmak ve çocuklarıma daha güzel tecrübeler aktarabilmek istiyorum" dedi.

Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TLlik yeni aracı

2024 yılından da bahseden Sandal, "Bu sene dünya için enteresan başladı. İnşallah bu sene fantastik ve çok tuhaf şeylere şahit olmayız" diye konuştu.

"KAZAKİSTAN'A FALAN GELMİYOR"

Konser süreçlerinde eşi Melis Sandal'ın kendisini yalnız bırakmadığını dile getiren ünlü popçu, gülerek şu ifadeleri kullandı:

Güzel yerler olunca geliyor. Kazakistan'a falan gelmiyor ama. Kendisini cezbetmesi gerekiyor.

Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TLlik yeni aracı

Yurtdışına taşınma planları yapan ve ilerleyen yaşlarında hayallerinden birisinin de bu olduğunu söyleyen şarkıcı, "Olur da taşınırsam aklımda tek bir şehir var o da Sydney. Orası mükemmel bir yer. Geçen sene konserlerim vardı. İnanılmaz güzel bir yer. Herkes çok pozitif çünkü yarın endişesi yok o şehirde. Bunlar olduğu zaman da ruh haline de yansıyor insanların" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Mustafa-Melis Sandal çiftinin 23 milyon TLlik yeni aracı

YENİ ARAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

Sandal, doğum günü hediyesinin ne olduğunu söylemezken, ikilinin mekanın kapısına gelen yeni araçları dikkat çekti. Değeri yaklaşık 23 milyon TL olan bir Mercedes G63 satın alan çift, arabalarının içinden de objektiflere el sallamayı ihmal etmedi.