Cadde Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol!

Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol!

16.12.2023 - 10:34 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yapmıştı. Mustafa Sandal, meslektaşı Aleyna Tilki'ye tavsiyelerde bulundu.

Mustafa Sandaldan Aleyna Tilkiye: Şarkılara konsantre ol

Mustafa Sandal, girişimcilik etkinliği Big Bang Startup Challenge’a katıldı. Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının, "Yılbaşı ve özel günlerde sahnede oluyorsunuz. Bir özel günü evde geçirmek ister misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"SAHNEDE OLMAK ZORUNDAYIZ"

Bizim işimiz bu. Nasıl ki hemşire doktor işinin başında oluyorsa, biz de sahnede olmak zorundayız. Özel günlere benim bakış açım biraz farklı. Sağlıklı olduğum her gün aslında özel gün. Çocuklarınla olan bir günde pozitif bir gün geçirebiliyorsan zaten 'özel gün' diyebiliriz buna. Hayata her adımımı attığım gün, her sabaha uyandığım gün özel bir gün.

Mustafa Sandaldan Aleyna Tilkiye: Şarkılara konsantre ol

"BEN MOBİNGLERİ UMURSAMAZDIM"

Aleyna Tilki ve manejeri arasında geçen tartışma hakkında konuşan Sandal, "Aleyna çok özel bir yetenek. Zaman zaman zorlandığın anlar olabilir. İstemediğin yerlere sürüklendiğin anlar da olabilir. Bunları aşabilmek lazım. Kendi yeteneğine güveneceksin. Sen bırak dışarıyı, şarkılara ve işine konsantre ol. Pozitif ol her zaman. Ben böyle mobinglere maruz kaldıysam da umursamazdım sanırım. Bana bir engel teşkil etmedi bu durumlar. Hep şarkılara konsantre oldum. Olmuşsa da teğet geçmiştir beni" dedi.

Mustafa Sandaldan Aleyna Tilkiye: Şarkılara konsantre ol

"NEGATİF ŞEYLERDEN ARINMIŞ BİR YIL OLSUN"

2023 yılını değerlendiren ve 2024'ten beklentilerini anlatan 53 yaşındaki popçu, "2024 ülkemize ve bütün dünyaya güzel enerjiler getirsin. Duyduğumuz abuk sabuk şeyler inşallah olmaz. Tamamen negatif enerjilerden arınmış bir yıl olsun istiyorum. 2023'te çok kötü günler yaşadık, deprem canımızı çok yaktı. Birlikte kenetlenip, pozitif şeyler yaşamaya ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Mustafa Sandaldan Aleyna Tilkiye: Şarkılara konsantre ol