Cadde 'Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin!'

'Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin!'

14.07.2023 - 09:41 | Son Güncellenme:

Gökçe Kırgız, önceki akşam Hilton Kozyatağı'nda bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, son günlerde magazin gündeminden düşmeyen popçu Mustafa Sandal ile rapçi Uzi arasında yaşanan polemik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırgız, Musti'nin hit parçası 'Aya Benzer' vurgusu yapmayı da ihmal etmedi.

Mustafa Sandala da bunu diyemezsin

‘Melankoli' isimli şarkısına çektiği klip ile birlikte değiştirdiği saç rengi ve yeni stilli dikkat çeken Gökçe Kırgız, "Son dönemde hit parça var mı?" tartışmasına dahil oldu: Bütün sanatçı arkadaşlarım yanlış anlamasınlar ama bunu söyleyeceğim. Maalesef çıkan hiç hit yok, güzel şarkı var. Kaliteli şarkı var ama hit yok. Buna ben de dahilim kendimi de söylüyorum.

Haberin Devamı

"MUSTAFA SANDAL'IN 'AYA BENZER YÜREĞİM' DEMESİ BİLE YETER"

Müzik gündemini son dönemde meşgul eden Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasının sorulması üzerine ünlü şarkıcı, "Rapçi arkadaşım bir tık yanlış yapmış bence. Yılların Mustafa Sandal'ına asla ve asla söyleyenmeyecek bir şey, kimseyi üzmeden bunu eleştirmek istiyorum. Mustafa Sandal'ın sadece 'Aya Benzer Yüreğim' demesi bile yeter. Uzi'nin şarkıları milyon tıklanıyor ama sen Mustafa Sandal'a da bunu diyemezsin tabii ki" ifadelerini kullandı.

Mustafa Sandala da bunu diyemezsin

"MÜZİĞİN DİLİ BİRDİR"

Kendisinin sahneye önce ya da sonra çıkmak gibi bir kaprisi olmadığını belirten Kırgız, "Müziğin dili birdir. Önce de çıkarım, sonra da çıkarım. Öyle kaprislerim yok. Zaten günün sonunda hepimizi dinliyorlar" şeklinde konuştu.

Mustafa Sandala da bunu diyemezsin

Haberin Devamı

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Mekana gelerek Gökçe Kırgız’ı dinleyen Ümit Yaşar, Yıldız Tilbe’den aldığı yeni şarkısını yakın zamanda sevenleriyle buluşturacağını söyledi. Ümit Yaşar da Uzi ile Mustafa Sandal arasındaki polemikle ilgili olarak gelen soruya, “Herkes haddini bilecek. Meslek büyüğüne bir şekilde saygı gösterecek. Bunu bilir bunu söylerim. Umarım araları düzelir" yanıtını verdi.

Mustafa Sandala da bunu diyemezsin