Cadde Natalia Dyer'a estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı!

Natalia Dyer'a estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı!

27.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Stranger Things' adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Natalia Dyer, bir plastik cerrahi hemşiresinin videosuna konu oldu. Yayınladığı videoda aktrisin yaptırabileceği işlemleri sıralayan ve sonrasında ünlü ismin photoshopladığı bir fotoğrafını yayınlayan hemşireye, sosyal medyada tepki yağdı. İşte detaylar...

Natalia Dyera estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı

Dijital bir platformda yayınlanan 'Stranger Things' dizisinin hayranları, aktris Natalia Dyer'ın yaptırabileceğini düşündüğü çeşitli estetik operasyonları anlatab için plastik cerrahi hemşiresi Miranda Wilson'a tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hemşire, şimdi silmiş olduğu TikTok videosunda, kaş kaldırma, botoks, dudak dolgusu ve çene dolgusu da dahil olmak üzere ünlü isme ne tür işlemeler uygulayabileceğini detaylıca anlattı. Wilson, sonrasında ise Natalia Dyer'a ait bir fotoğrafı, bahsettiği işlemlerin sonucunu yansıtacak şekilde photoshoplayarak yayınladı.

Natalia Dyera estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı

"BU GARİP İNSANLARDAN BIKTIM"

Büyük tepki çeken videoyu gören oyuncunun hayranlarından biri, olayı Twitter'a taşıyarak, "Asla ünlü olamam çünkü biri benim hakkımda böyle bir video yaparsa o kişiye saldırırım" diye yazdı.

Sosyal medyada yayılan videoyu görenler, "Bu inanılmaz derecede iğrenç bir şey", "Sosyal medya pek çok korkunç şey yaptı, ancak güzelliğin herkesin aynı yüze sahip olduğu anlamına geldiği fikrini popüler hale getirmek en kötülerinden biri" ve "Herkesin aynı fabrikada üretilmiş gibi görünmesi gerektiğini zorlayan bu garip insanlardan bıktım" gibi yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİ

Aldığı kötü tepkilerin ardından videoyu silen Wilson, Natalia Dyer'ın 'kesinlikle çok güzel' olduğunu söylediği başka bir video daha paylaştı ve aktrisi sadece sık sık yapılan estetik türlerini vurgulamak için örnek olarak kullandığını açıkladı:

İnsanlar bunu kabalık olarak algıladıysa özür dilerim, niyetim bu değildi. Natalia da dahil olmak üzere kimseyi gücendirmek istemedim. Ben sadece önerilerde bulunuyordum; ne yapmanız gerektiği konusunda değil, sadece olasılıkların neler olduğu konusunda. Bizim yaptığımız şey bu. Yüzleri değerlendirir ve olasılıklara bakarız. Bunlar sadece seçenekler.

Hemşire, daha sonra kendisinden örnek verdi ve botoks, kaş kaldırma, dudak ve yanak dolgusu operasyonları geçirdiğini açıkladı.

Natalia Dyera estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı

"İNSANLARI RAHAT BIRAKMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan The Independent ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Dyer, daha önce şöhretin getirdiği baskıların zor olduğunu itiraf etmişti. 27 yaşındaki aktris, "Özel hayatına önem veren bir insan olarak; eğer işlerinden veya o kişinin konuşmak istediği konulardan konuşmayacaksanız, insanları rahat bırakmanız gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'Stranger Things'de 'Nancy Wheeler'ı canlandıran aktris şu anda, aynı dizide 'Jonathan Byers' olarak rol alan 28 yaşındaki meslektaşı Charlie Heaton ile aşk yaşıyor.