Cadde Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti

Naz Elmas tek başına Göcek'e gitti

01.05.2022 - 16:47 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak önceki yıllarda eşi ile gittiği Göcek'ten tek başına fotoğraf paylaştı.

Naz Elmas tek başına Göceke gitti

2014-2015 yılları arasında Emre Kıramer'le evli kalan ve son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle adından sıkça söz ettiren Naz Elmas, 2019 yılında yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu, kendisinden 17 yaş büyük iş insanı Erol Özmandıracı ile Esma Sultan Yalısı’nda nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

"İLK GÖRDÜĞÜMDE ANLAMIŞTIM"

Düğün sonrası kamera karşısına geçen Naz Elmas, çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbomluluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" demişti.

Aldığı kilolarla dikkat çeken Naz Elmas'ın hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak Erol Özmandıracı, o dönem; yıldırım nikahının sebebinin bebek olduğu iddialarını, kesin bir dille yalanlamıştı.

Naz Elmas tek başına Göceke gitti

"BU HABERLER HEP ÇIKAR"

Geçtiğimiz aylarda da evliliğinde kriz yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen 38 yaşındaki oyuncu, katıldığı bir davette konuyla ilgili konuşmuştu. Naz Elmas, "Bu haberler hep çıkar. 'Çocuk ne zaman oluyor?' haberleri de çıkar. Bunlar klasik şeyler, öyle bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

EVLİLİKTE 'KARA BULUTLAR' İDDİASI

Bundan aylar sonra çiftin evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı ve ayrılık kararı aldıkları gündeme gelmişti. Elmas'ın çocuk istemesi ancak Erol Özmandıracı'nın bu karara olumsuz bakması nedeniyle boşanma kararı aldığı iddia edilmişti.

Önce birbirlerini sosyal medyada takipten çıkan çiftten Naz Elmas, eşiyle beraber çekilmiş olduğu ve sosyal medyada paylaştığı tüm fotoğrafları da silmesi dikkat çekmişti.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Naz Elmas, sonrasında annesi Meral Elmas ile önceki gün Nişantaşı'nda avukat ve doktorların bulunduğu bir binadan çıkarken objektiflere yansımıştı.

Üç yıl önce nikah masasına oturduğu Erol Özmandıracı ile ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelen Elmas’a, "Avukata mı geldiniz? Boşanma haberleri doğru mu?” sorusunu yöneltilmişti.

ANNESİ SERT ÇIKTI

Daha önce 'Haziran Gecesi', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi dizilerde rol alan Naz Elmas, acelesi olduğunu belirterek soruların cevapsız bırakırken araya anne Meral Elmas girmişti.

“Ne sorup duruyorsunuz? Ne bekliyorsunuz?” diyerek gazetecilere çıkışan Meral Hanım'ın bu tepkisi, kızını da şaşırtmıştı.

Naz Elmas tek başına Göceke gitti

ELMAS'TAN İDDİALARI GÜÇLENDİREN HAMLE

Ünlü isim, tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz yazlarda iş insanı Erol Özmandıracı ile ikinci adresleri olan Göcek'e tek başına gitti.

Haberin Devamı

507 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından iskelede çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Naz Elmas'ın bu hamlesi, eşiyle aralarının açık olduğu iddiasını güçlendirdi.

Oyuncun 8 bine yakın beğeni alan gönderisine, "Yazın habercisi olan insan... Güneş gibi parladığın zamanların olsun" ve "Yazı getirdin büyük cimbomlu kardeşim benim" gibi yorumlar yapıldı.

KEYİFLİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan geçtiğimiz yaz boyunca eşi Erol Özmandıracı ile Göcek’te tatil yapan Naz Elmas, teknesini Bodrum Türkbükü’ne demirlemişti.

Güneşlenirken görüntülenen 38 yaşındaki ünlü ismin doğal halleri kemeralara böyle yansıdı. Elmas, keyifli halleriyle dikkat çekmişti.

Naz Elmas tek başına Göceke gitti