Cadde Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı!

Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı!

16.08.2023 - 10:27 | Son Güncellenme:

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini dün kucaklarına aldı. İkilinin kızlarının ismi, sosyal medyada paylaşılan hediye çikolatalar ile ortaya çıktı.

Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı

Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikahla mutluluğa ‘evet’ demişti. Çift, 25 Haziran 2022'de ise Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı.

Haberin Devamı

Sosyetik güzel, geçtiğimiz mart ayında ise hamile olduğunu duyurmuştu. Eşiyle poz veren Nazlı Sabancı, Instagram sayfasından yayınladığı kare ile anne-baba olacaklarını açıklamış; paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle "3" notunu düşmüştü.

Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı

TÜM SABANCI AİLESİ HASTANEYE KOŞTU

Ünlü çiftten müjdeli haber, dün geldi. Nazlı Sabancı, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi’nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin de hastaneye geldiği öğrenildi.

Nazlı Sabancı’nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı’nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye koştu. Ünlü oyuncu, çifti ilk tebrik edenlerden oldu.

Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı

BABAANNESİNİN İSMİNİ VERDİLER

Kızları sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen çift, bebeklerine Hacı Sabancı'nın annesi Arzu'nun adını verdi. İkilinin çocuğunun tam adı, Arzu Alara Sabancı oldu.

Haberin Devamı

Nazlı-Hacı Sabancı çiftinin bebeğinin adı ortaya çıktı

Sabancı çifti, hastaneye gelen aile ve arkadaşlarına üzerinde kızlarının adının yer aldığı çikolatalar hediye etti. Çikolataların fotoğrafı, sosyal medyada paylaşıldı.

Yazarlar