Cadde Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

26.08.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. Usta isim, oyunculuk yaparken amacının hiçbir zaman para kazanmak olmadığını belirtti

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

Nebahat Çehre, Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve aradan geçen yıllara rağmen tekrarlarının hala reyting rekoru kırdığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım karakterine hayat vermişti.

Haberin Devamı

"SANIRIM SON PROJEM O OLACAK"

Sevilen dizi hakkında konuşan Çehre, “Çok başarılı ve güzel bir işti. Hala çok güzel tepkiler geliyor. Yolda hala Firdevs Hanım diye seslenip fotoğraf çekiniyor gençler benimle. Sanırım son projem o olacak gibi çünkü hala içime sinen iyi bir senaryo çıkmadı karşıma” demişti.

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen usta isim, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. 

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam

"HER ŞEY PARA DEĞİL"

“Sizin kriteriniz nedir?” sorusu üzerine eski projelerinden örnek veren Nebahat Çehre, “Haziran Gecesi, Aşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl bunlar tokat atan güzel işlerdi. Şimdi bu işlerin çok altında işler yapmak istemiyorum, hiç olmazsa onlara yakın iş yapmak istiyorum. Yani dümdüz bir kadın olmak istemiyorum. Mesela 'Aşk-ı Mennu' 14 yıldır oynuyor ve hala gündemde oradaki kadın kuvvetli kadın. Şimdi gidip sıradan bir kadını neden oynayayım? Yani para kazanmak istiyorsam yapmam lazım ama her şey de para değil" dedi.

Haberin Devamı

"NEBAHAT ÇEHRE BUNU YAPMAK SANA YAKIŞMADI"

"Yoksa mutsuz olurum" diyen Çehre sözlerine şöyle devam etti:

 Ben sete mutlu ve inanarak gitmek istiyorum. İnandığınız zaman iyi iş çıkıyor, o karaktere giyinip adapte oluyorsun. Bunu para için yaptım demek istemiyorum” diye konuştu. “İnsanlara ‘Nebahat Çehre bunu yapmak sana yakışmadı’ dedirtmek istemiyorum” diyen usta isim, yaşı gereği rolleri de oynayabileceğini “Oyunculuk, tiyatro, sinema olsun mutlaka yaş değil ki. Her yaşın kadını ve erkeği vardır. Ananeyi de oynarız yeter ki izledikleri zaman ‘tamam’ desinler.

Nebahat Çehre: Sırf para kazanmak için oynamam