Cadde Nicole Kidman'ın kaslı hali gündem oldu! 'Seni kıskanmaktan yoruldum'

Nicole Kidman'ın kaslı hali gündem oldu! 'Seni kıskanmaktan yoruldum'

24.08.2022 - 11:20 | Son Güncellenme:

2006 yılından bu yana Grammy ödüllü müzisyen Keith Urban ile evli olan dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman, daha önce yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla birçok kez gündeme gelmiş ve hayranları tarafından eleştirilmişti. Ünlü isim, son olarak Perfect Magazine için yaptığı fotoğraf çekimiyle dikkat çekti. Kaslı görüntüsüyle tüm dünyada olduğu kadar ülkemizde de sosyal medyanın gündemine oturan aktrise, binlerce yorum yapıldı. İşte detaylar...

Nicole Kidmanın kaslı hali gündem oldu Seni kıskanmaktan yoruldum

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, yüzüne estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme geliyordu. Avustralyalı aktris ise estetik iddialarını uzun süre yalanlamıştı. Genç görüntüsünü sağlıklı yaşam tarzına borçlu olduğunu söyleuen ünlü isim, 2007 yılında Marie Claire dergisine verdiği röportajda; "Dürüst olarak söylemeliyim ki tamamen doğalım" demişti. Kidman, cildinin güzelliğini güneş kremi kullanmasına ve sigara içmemesine bağlamıştı.

Haberin Devamı

Nicole Kidmanın kaslı hali gündem oldu Seni kıskanmaktan yoruldum

YILLAR SONRA BOTOKS İTİRAFI

Kidman, "Tamamen doğalım" açıklamasından dört yıl sonra ise bir Alman dergisine verdiği röportajda, botoks yaptırdığını itiraf etmişti. Spor yapmaktan iyi beslenmeye kadar birçok yöntem denediğini belirten Nicole, "Bunların çoğu herhangi bir fark yaratmadı" şeklinde konuşmuştu. Botoks yaptırdığı için pişman olduğunu saklamayan oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Botoks yaptırdım ama sonra yüzümün görüntüsünü beğenmedim. Şimdi böyle bir yöntem uygulamıyorum ve alnımı yeniden hareket ettirebiliyorum.

"YETER ARTIK"

Kidman'ın geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımı görenleri şaşırtmış ve 'estetik' tartışmalarını a yeniden beraberinde getirmişti. Aktrisin cildinin pırıl pırıl ve gergin görüntüsü için bazı sosyal medya kullanıcıları, 'ters ışık' vurgusu yaparken, kimine göre ise bunun nedeni estetik müdahalelerdi.

Haberin Devamı

Birçok kişi, bu karelerin üzerine Nicole Kidman'ın çok güzel bir kadın olduğunu ve doğal haliyle yaş alması gerektiğini savunmuştu. Ünlü ismin bir hayranı, "Lütfen yeter artık Nicole" mesajını yazarken, bir başkası ise "Çok güzel bir kadın. Herhangi bir müdahalede bulunması gereksiz" ifadelerini kullanmıştı.

Nicole Kidmanın kaslı hali gündem oldu Seni kıskanmaktan yoruldum

KASLARIYLA GÜNDEME GELDİ

Tüm bunların ardından Nicole Kidman, Perfect Magazine'nin kapağı için yaptığı çekimle gündem oldu. Sarı saçları yerine bu sefer kızıl tonlarla kamera karşısına geçen ünlü isim, kollarındaki ve bacaklarındaki kaslarla adından söz ettirdi. 55 yaşındaki Oscar ödüllü aktrisin kaslarını sergilediği fotoğrafı Instagram sayfasından yayınlayan Perfect Magazine'in gönderisi, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nicole Kidmanın kaslı hali gündem oldu Seni kıskanmaktan yoruldum

"EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ"

Bazı Instagram kullanıcıları, ikisi biyolojik ikisi evlatlık olmak üzere dört çocuk annesi olan Kidman'ın fit haline; "Nicole'ü büyük bir bilim kurgu filminde görmeliyiz", "Bu kaslar gerçek mi?" ve "Bu, Kidman'ın yaptığı en iyi fotoğraf çekimi" gibi binlerce yorum yazdı.

Güzel oyuncu, 8.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından gündem olan fotoğraf çekimindeki başka karelerini de yayınladı. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de büyük yankı uyandıran karelere, Türk sosyal medya kullanıcılarından da yorum gecikmedi.

Nicole Kidmanın kaslı hali gündem oldu Seni kıskanmaktan yoruldum

"LÜTFEN YAŞLAN"

Haberin Devamı

Kidman'ın peş peşe paylaştığı pozlarla ilgili; "Nicole Kidman lütfen yaşlan ve çirkinleş, seni kıskanmaktan yoruldum", "Bugün internetiniz çalışmayabilir. Nicole Kidman az evvel kırdı" ve "Nicole kas şov yaptı" şeklinde mesajlar yazıldı.