Cadde 'O Kız'da Sitare’nin büyük sırrı ne?

'O Kız'da Sitare’nin büyük sırrı ne?

03.11.2022 - 11:20 | Son Güncellenme:

Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı, yapımını Content House’un üstlendiği Kanal D’nin çok izlenen dizisi 'O Kız', 2 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. 20+ABC1’de günün en çok izlenen dizisi olan O Kız’ın, yayınlanan son bölümü yine izleyiciden tam not aldı.

O Kızda Sitare’nin büyük sırrı ne

O Kız'ın 7’nci bölümünde bütün sırlar birer birer ortaya çıkmaya başladı. Sitare'nin (Sezin Akbaşoğulları) isteği ile ailesiyle yapacağı kahvaltıyı iptal eden Ozan (Cengiz Orhonlu), kardeşi Esma'nın (Nehir Gökdemir) eline büyük bir koz verdi. Zeynep'in (Dilin Döğer) babası Kadir'le (Erkan Petekkaya) ilgili bir şeyleri sakladığından şüphelenen Sitare, büyük sırrı öğrenmek için harekete geçti ve çok geçmeden Kadir ile tanışmayı başardı.

O Kızda Sitare’nin büyük sırrı ne

Haberin Devamı

GECEYE DAMGA VURAN SAHNE!

Zeynep'in "Muhtemelen siz babanızın şanslı prensesisiniz" cümlesi, Sitare'yi geçmişe götürdü. Duydukları karşısında ayakta durmakta zorlanan Sitare, odayı terk etti. Geceye adeta damga vuran bu sahne, Sitare’nin geçmişi ile ilgili izleyicide büyük merak uyandırdı.

O Kızda Sitare’nin büyük sırrı ne

O KIZ SON BÖLÜM İÇİN...

"BABAM NEREDE?"

Dizinin final sahnesinde ise çok uzaklardan gelen davetsiz misafir sorduğu soru ile Sitare'nin tüm huzurunu kaçırdı. Sitare’nin üvey oğlunun "Babam nerede?" sorusu yeni bölüme dair heyecanı git gide arttırdı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz Şayir'in oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı O Kız dizisi, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de.

O Kızda Sitare’nin büyük sırrı ne