Cadde OĞLUMDAN ÖNCESiNi HATIRLAMIYORUM

OĞLUMDAN ÖNCESiNi HATIRLAMIYORUM

26.09.2014 - 19:52 | Son Güncellenme:

Selin Denizli: “Oğluma olan sevgimi hiçbir kalıba oturtamıyorum. Ondan önce kimdim, neler yapardım hepsi artık silindi gitti hafızamdan”

OĞLUMDAN ÖNCESiNi  HATIRLAMIYORUM

Eski Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kızı Selin Denizli Burnaz ve eşi iç mimar Abdullah Burnaz’ın hayatlarının neşe kaynağı; iki yaşındaki oğulları Mustafa Cem... Yüzünden gülücük eksilmeyen Mustafa Cem’i sorumluluk sahibi ve sevgi dolu bir şekilde yetiştirmeye çalışan Selin Denizli, Marie Claire Kids dergisi için objektif karşısına geçti; duygularını anlattı:

KOŞULSUZ SEVİYORUM
* Annelik nefes almak gibi, o kadar doğal ve inanılmaz bir olay ki... Her şeyden önce koşulsuz seviyorsun.
* Mustafa Cem’den önceki seneleri hatırlamıyorum. Kimdim, kimi severdim, sabah uyandığımda aklıma ilk kim gelirdi unuttum. Ona kendisini ne kadar sevdiğimi de anlatamıyorum. Hiçbir kalıba oturtamıyorum bu inanılmaz sevgiyi.
* Oğlum evdeki öğretici oyunlarla fazla temkinli bir çocuğa dönüşmeye başladığında doktora gittik ve ona yeniden çocuk olduğunu hatırlatmak zorunda kaldık.

KENDİME ‘COOL KADIN’ DERDİM

* Bizim ailede bir gelenek var. Ben de eşim de küçük yer insanıyız; o Küçükkuyu’da, ben Çeşme’de büyüdüm. Bizler tedavi olmak için şehrimize, toprağa döneriz.
* Cool kadınım, spor yapıyorum, kitaplar okuyorum. “Hayatta Türk usulü anne olmam” diyordum ama aynen öyle biri olup çıktım.
* Mustafa’yı bir yaşına kadar emzirmek isterdim ama sütüm bitti. Oysa çocuğuma en yakın olabildiğim zamanlar, onu emzirdiğim anlardı.

Haberin Devamı

DERSiMi ALDIM, ARTIK MARKA YOK!

*Jean ve tişört seviyorum. Victoria Beckham, Ann Demeulemeester, Alexander McQueen ve Balenciaga’yı çok beğeniyorum.
* Mustafa Cem için marka kıyafet alma lüzumsuzluğuyla oğlum bir yaşına gelmeden tanıştım. Aldıklarım ya lekelendi ya da küçüldüler. Artık dersimi aldım ama yine de özel günler için Marc Jacobs Kids, Hugo Boss ve Bonpoint tercih ediyoruz.