Cadde 'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm!

'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm!

26.06.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar, eşi Emel Karaköse ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Genelde oyuncular ekranda ve sosyal medyada kaslı vücutlarını gösteriyor. Sizden de böyle bir şey görebilir miyiz?" sorusuna verdiği esprili yanıtla dikkat çekti.

Veda Mektubunun Ziyası Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun başrol oyuncularından Selim Bayraktar, geçtiğimiz ay dünya evine girdiği eşi Emel Karaköse ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir restoran çıkışı objektiflere poz veren ikili, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Setin henüz tatile girmediğini ve bu nedenle tatil planı yapmadığını anlatan oyuncu, dizisinin reytinglerinin arttığını ifade edip; "Tatil planları henüz yok çünkü setimiz devam ediyor. Reytingimiz arttı biraz, çok seyreden var. İşin sırrı senaryoda, bir de rakiplerinde. Rakiplerinle burun buruna kalıp o canlı kanlı savaşı kim kazanır durumu var burada. O yüzden oyuncunun, senaristin, ekibin diri olması lazım. Yaz yaklaştıkça kendini motive etmek çok zor" şeklinde konuştu.

Veda Mektubunun Ziyası Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm

"BAKLAVALARI GÖSTERMİYORUM"

Ünlü isim ayrıca mesleğinde vücudunu kullandığını, eski jimnastikçi olduğunu için düzenli spor yaptığını söyleyip, şöyle konuştu:

Ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum, genellikle bedenimle çalışıyorum. Eski jimnastikçiyim, hâlâ denge sporları yapmaya çalışıyorum. Bir yandan da mesleğime de dokunması lazım. Çünkü mesleğimde bu bedene ihtiyacım var, işimi de uzun yıllar yapmak istiyorum.

Veda Mektubunun Ziyası Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm

Oyuncu, "Genelde oyuncular ekranda ve sosyal medyada kaslı vücutlarını gösteriyor. Sizden de böyle bir şey görebilir miyiz?" sorusuna "Fena değilim aslında. Ben baklavaları göstermiyorum ama isterlerse gösteririm. Ben sadece spordan paylaşım yapıyorum, biraz belki şevk ve enerji verir insanlara diye" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

"SENİ ANLAYAN İNSANLA BERABERSEN ÖMRÜN UZAR"

Geçtiğimiz ay Emel Karaköse ile hayatını birleştiren Bayraktar, iyi eş seçilmesi halinde evliliğin ömrü uzattığını belirterek; "Evlilik güzel şey, iyi gidiyor. Sevdiğini bulursan, seni anlayan, senin de onu anlayabildiğin bir insanla berabersen ömrün uzar. İmzadan sonra hayatında bir şey değişmiyor, geçen de onu konuşuyorduk. Biz aynıyız, değişmedik" dedi.

Veda Mektubunun Ziyası Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm

Karaköse ise 48 yaşındaki Bayraktar ile ruhlarının birbirini bulduğunu söyleyip, mutluğunu şu sözlerle anlattı:

Ruhlarımız birbirini buldu. Ben şöyle inanıyorum; ruhlar her zaman birbirlerini buluyorlar her hayatta. Bir çok defa bu hayata geldiğimize inanıyorum. Tekrar karşılaşıp ruhlarımız birbirini bulduğunda zaten o uyumu yakalamış ve içinde akıyorduk ama evlilik yaparak arkadaş ve dostlarımızla kutlamış olduk.

Veda Mektubunun Ziyası Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm

"SOKAKTAKİ ADAMA GÖRE ÜNLÜYÜM BEN"

Selim Bayraktar, ayrıca ünlü isimlerin evliliklerinin uzun sürmediğinin hatırlatılması üzerine kendi hayatından örnek gösterip; şöhret yönetimiyle nasıl başa çıkılması gerektiğini şöyle tarif etti:

'Ben ünlüyüm' dersen sorun başlar. Ben ünlü değilim, sokaktaki adama göre ünlüyüm ben. Yani sokaktaki adamın gözünde ünlüyüm, ben annemin çocuğuyum, karımın eşiyim, sokaktaki bakkalın arkadaşıyım. 'Selim abi' diye bana bağırdıklarında dünyalar benim olur. Rolünü oynadığın anda o an rolden çıkman lazım yoksa gerisi hastalıklı bir durum olur.