Cadde Öne çıkan üç trend!

Öne çıkan üç trend!

01.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yaz geldi, tatil sezonları açıldı. Bu hafta öne çıkan üç trend’e haydi birlikte bir göz atalım.

Öne çıkan üç trend

Öne çıkan üç trend
Bodrum sezonunu açmış bulunuyorum. Size bu hafta Bodrum’dan yazıyorum. Moda devleri Bodrum’da pop-up store’ları ile yerlerini almış. Chanel mağazasından sonra Hermes de Mandarin Otel’in içinde küçük bir mağaza açmış. Beymen aynı şekilde müşterilerini karşılamaya hazır. Bu yaz Bodrum’da şimdiden moda davetleri başladı bile... Koleksiyon tanıtımları, mağaza açılışları derken, Bodrum seyahat edenlere moda dünyasında küçük bir kapı açıyor.
Gelelim bu hafta öne çıkan üç trend’e!

Haberin Devamı

Beyaz güneş gözlükleri

90’ların en önemli trendlerinden biri geri döndü. Bu yaz alışveriş listenize nostaljik bir güneş gözlüğü daha ekleyebilirsiniz, beyaz güneş gözlükleri! Güneş gözlüklerinde trendler sürekli değişse de beyaz modası her dönem ilgi çekiyor. Masumiyeti ve saflığı temsil eden beyaz güneş gözlükleri hem modern hem de klasik stilin en önemli tamamlayıcı aksesuarlarından biri. Özellikle kadınlar tarafından tercih edilen gözlüklerin dikdörtgen, kare, oval, yuvarlak ve çekik gibi farklı formlara sahip modelleri bulunuyor.

Jean çantalar

İster kot diyin ister jean ister denim, bu sezon özellikle çantalarda kot kumaşı ön plana çıkıyor. Baştan aşağı jean takımla bile muhteşem duran bu çantalar, mutlaka üç senede bir trend oluyor. Chanel’in her sezon yaptığı kot çantalar bu sezon Dior, Valentino ve birçok markada bulunuyor. Yazın kumaş olmasından dolayı hem kullanışlı hem de çok şık! Çok eski zamanlarda adeta bir moda olan kot çantalar, aslında dönüştürülmüş kıyafetlerden hazırlanıyordu. Biliyorsunuz ki moda tekerrürden ibarettir. Şimdi ise özellikle tasarlanıp, büyük markalarda karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Pijama ile sokağa

Bu sezon benim de en çok sevdiğim, en rahat ve en kullanışlı pijama benzeri takımlar sezonun en önemli trendlerinden biri. Moda haftalarında başlayan bu trend, büyük markalar tarafından çok sevildi ve daha da geliştirildi. Özellikle Dior ile başlayan bu trend’i birçok marka koleksiyonlarına ekledi. “Pijamayla sokağa çıkılmaz” demeyin. Çünkü pijama şıklığı her ne kadar cesaret gerektiren bir trend olsa da özellikle sıcak yaz günlerinde sizlere adeta bir kurtarıcı gibi gelecek. Şimdi ise sokak modasının vazgeçilmezi haline gelen pijama takımları, özellikle yurt dışında sıkça kullanılıyor.