Cadde ‘Onsuz her anım eksik’

‘Onsuz her anım eksik’

07.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hatice Göğebakan, oğlunun hayat hikâyesini sinema perdesine taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’nın galasında duygusal anlar yaşadı. Göğebakan, “Murat benim için bir oğuldan öteydi. Onsuz her anım eksik” diye konuştu.

‘Onsuz her anım eksik’

Murat Göğebakan’ın mücadelelerle geçen yaşam öyküsünün anlatıldığı ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin galası önceki akşam Mecidiyeköy Torun Center Sinemaları’nda gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür eden merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan, “Benim için bir oğuldan öteydi. Onunla birlikte büyüdüm. Onsuz her anım eksik” dedi. Sanatçının ikinci eşi Sema Bekmez’in, “Ben kanserli bir adamla uğraşamam” sözleri hatırlatılan Göğebakan, “Lafını bile etmezsek daha iyi” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Onsuz her anım eksik’

Murat Göğebakan

Filmin başrol oyuncusu Burak Sevinç, “Kendisinin en doğal halini yansıtmaya çalıştık. Şarkıları kendim seslendirdim. Umarım benzetebilmişimdir” ifadelerini kullandı. Sema Bekmez’i canlandıran Tuvana Türkay da, “Hiç kimseyi üzmek ya da kırmak değil amacımız. Ortaya çok duygusal bir film çıktı” dedi. Göğebakan için “Kardeşim gibiydi” diyen Murat Kekilli ise, “Daveti alınca çok duygulandım. Dünyada hiçbir eylem karşılıksız kalmıyor. İhanetin acısını çok derin yaşadığına şahit oldum” diye konuştu.

‘Onsuz her anım eksik’

Hatice Göğebakan, Murat Kekilli