Cadde Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti!

20.06.2023 - 11:47 | Son Güncellenme:

'Romantik Komedi 2' filmi, 'Poyraz Karayel' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerinde rol alan, 'Survivor 2021' yarışması ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Öykü Çelik, "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" mesajı ile ilişkisini ilan etti. Mutluluğu yüzüne yanısyan ünlü oyuncu, Ali Çakıcı ile romantik pozlarını yayınladı.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti

Emlak danışmanı İsmail Berhan'dan 'Survivor 2021' yarışması dönüşü evlilik teklifi alan Öykü Çelik, Instagram hesabından parmağındaki alyansı paylaşmış, sevgilisinin teklifine 'Evet' dediğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİZ BİTTİ"

Sevgilisiyle Bodrum'a giden oyuncu, tailden döner dönmez sosyal medyadan ayrılık haberini duyurmuştu.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti

İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum.

BODRUM'DA AŞK TATİLİ

Öykü Çelik, Temmuz 2022'de Bodrum Türkbükü'nde tekne tatilinde objektiflere yansımıştı. Teknenin ön kısmında beyaz bikinisiyle güneşlenen güzel oyuncu, tatilinde yalnız değildi. Birlikte güneşlendiği beyefendi ile bir süre sonra yakınlaşan Çelik, yeni sevgilisi ile görüntülenmişti.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti

Uzun süre sohbet eden ve teknenin ön kısmında vakit geçiren yeni aşıklar, çok temkinliydi. Öykü Çelik ve sevgilisinin, sürekli etrafına bakmaları dikkat çekmişti.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti

"MUTLU YILLAR AŞKIM"

Öykü Çelik, sosyal medya hesabından Ali Çakıcı ile ilişkisini ilan etti. 35 yaşındaki güzel, sevgilisi ile fotoğrafını kalp ve nazar boncuğu emojileriyle birlikte "Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım" notuyla yayınladı.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti

Haberin Devamı

"SENİ SEVMEYİ SEVİYORUM"

Ünlü isim, sevgilisinin kendisini alnından öptüğü romantik pozlarına ise "Seni sevmeyi seviyorum" notunu düştü.

Oyuncu Öykü Çelik aşkını ilan etti