Cadde Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama

Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama

28.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Burak Deniz ile başrolü paylaştığı dizi erken final yapan ve yapımdaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Hande Erçel'in, oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti. Akatlar'da kameralara yansıyan ünlü isim, merak edilen soruyu cevapladı. Erçel'in kızıla boyadığı saçlarını tekrar eski rengine döndürmesi de dikkat çekti.

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiriyor. Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikiliden 30 yaşındaki Erçel, geçtiğimiz ay imaj değişikliğine giderek saçlarını kızıla boyatmıştı.

Haberin Devamı

Yeni tarzını beğenenler kadar eleştirenler de olan Erçel, önceki gün Akatlar'da objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen oyuncunun saçlarını yeniden eski rengine döndürmesi dikkat çekti.

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

"İYİ Kİ YAPTIM"

Bir pastaneden alışveriş yapmak için aracından inen Hande Erçel, saç rengi kararının sorulmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Saçlarımı çok sevdim, iyi ki de yaptım. Fakat sürekli dibi geliyordu, dayanamadım. Sürekli boyamak meğerse sıkıntıymış. Ben de ilk defa yaptığım için şaşırdım.

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

"OYUNCULUK BENİM TUTKUM"

Yer aldığı son dizi projesinin erken final yapmasının ardından sosyal medya hesabından oyunculuğa dair fotoğrafları sildiği ve oyunculuğu bırakacağı iddia edilen Hande Erçel, çıkan haberleri yalanladı.

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

Oyunculuğu sevdiğini ifade eden ünlü isim, “Benim mesleğim, tutkum oyunculuk. Bırakmak diye bir durum yok. İnsanlar yazıyorlar. Aksine iş yapmak istiyorum. Dijitalde bir projede yer almak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

"FİNAL DÖNEMİNDEYİM"

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde seramik atölyesinde yaptığı pastayı takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Oyunculuğu bıraktı mı Hande Erçelden açıklama

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olan Hande Erçel, o anların hatırlatılması üzerine; “Arkadaşımın atölyesiydi, kendisine eşlik ettim. İlgi alanım zaten sanat. Bunun okulunu okuyorum. Okulum devam ediyor. İş bitti, direkt okula yöneldim. Final dönemindeyim. Onlarla ilgileniyorum” açıklamasında bulundu.