Cadde Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

30.10.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, önceki gece Bahattin Öner'in düzenlediği bir markanın gecesinde sunuculuk yaptı.Özder, geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Seda Fettahoğlu'nun Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulunması ve yanında bir silah bulunmasıyla ilgili konuştu.

Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

Şehir Tiyatroları oyuncusu ve dizilerde rol alan oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunmuştu. Polis yaptığı incelemede Fettahoğlu'nun sağ şakağında bir mermi girişi bulunduğunu yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca bulmuştu.

Haberin Devamı

Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenilmişti.

SON PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Polis incelemesinin ardından Seda Fettahoğlu'nun cesedi Adli Tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, parkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı belirtilmişti. Bu arada oyuncunun 24 Eylül pazar günü yaptığı paylaşımın altına, "Yaşamı sev bedeni koru" notu dikkat çekmişti.

Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

"ÇOCUKLUĞUMUZ ŞİİRLER OKUMAKLA GEÇTİ"

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, önceki gece Bahattin Öner'in düzenlediği bir markanın gecesinde sunuculuk yaptı. Program öncesi sorulara yanıt veren Özge Özder ve Sinan Güleryüz, "Son 2-3 yıldır sağlık çalışanları büyük bir mücadele verdiler. Onlar ile Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacak olmamız ve bize böyle bir teklif gelmesi çok mutlu etti. Bizim çocukluğumuz kırmızı beyaz giyinmekle ve törenlerde şiirler okumakla geçti. İkimizin de öyle" dediler.

Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

Haberin Devamı

"BENİ VE ONU SEVEN HERKESİ YARALADI"

Geçtiğimiz aylarda yakın arkadaşı Seda Fettahoğlu'nun Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulunması ve yanında bir silah bulunması ile ilgili de konuşan Özge Özder, "Seda'yı tanıyan hiç kimse kendisinin kararı ile ilgili yorumda bulunmadı. Arkadaşımızı çok iyi tanımayan insanlar değişik yorumlarda bulundular. Seda güçlü bir kızdı. Çok özel kendine ait bir karar. Onun kendi dünyası. İnsanlar tarafından çok konuşulmamasını isterdim. Çünkü çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye. O yüzden insanların konuşurken daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Bazı şeyler beni ve onu seven herkesi yaraladı" dedi.

Özge Özder: Çaresizlikten ölmek çok acıklı bir hikaye

Özge Özder'in konuyla ilgili konuşurken sesinin titrediği ve duygulandığı görüldü.