Cadde Özge Özpirinçci'nin tartışmalı nikah şahidi!

Özge Özpirinçci'nin tartışmalı nikah şahidi!

25.09.2021 - 16:31 | Son Güncellenme:

Bebek sahibi olmaya hazırlanan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, yaklaşık bir hafta önce Marmaris’te sade bir nikâh töreniyle evlendi. Oyuncu çiftin nikah şahitleri tartışma konusu oldu.

Özge Özpirinçcinin tartışmalı nikah şahidi

Posta gazetesinden Uğur Alkapar'ın, "Tartışmalı Şahit" başlıklı yazısı şöyle:
"Özge Özpirinçci sadece oyunculuğuyla değil, duruşuyla da kalbimizde özel bir yere sahip. Bugüne dek kadın hakları konusunda söyledikleriyle, davranışlarıyla, ‘kadınların nafaka hakkına dokunmayın’ başlıklı çağrı metnini imzalamasıyla sevgimizi ve saygımızı kazanmış bir isim. Ama geçen hafta Marmaris’te Burak Yamantürk ile evlenen Özge Özpirinçci’nin nikah şahidi tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Şahidi, Avukat Nail Gönenli'ydi. Nail Gönenli oyuncu Efecan Şenolsun’u taciz davasında savunurken davacı Elit İşcan için 'Af buyurun sevişme sahnelerinde oynuyor. Oynadıkları filmlere bakın. Avukatlıkta bir bayan meslektaşım kucağıma oturmaz ama bu sektörde bunlar çok normal' demesiyle tepki çekmişti.

Özge Özpirinçcinin tartışmalı nikah şahidi

Olumlu tarafından bakıp mahkemenin üstünden geçen aylar içerisinde Özge Özpirinçci’nin, Nail Gönenli’nin kullandığı dilin neden çirkin olduğunu anlattığını ümit ediyorum. Doğruyu görmesi için herkese şans vermeliyiz diye düşünüyorum."