Cadde Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu!

Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu!

09.07.2023 - 09:43 | Son Güncellenme:

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.

Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden usta müzisyenin yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği ortaya çıkmıştı. Hayranları sanatçıdan gelecek iyi haberi beklerken, Özkan Uğur tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ACI HABERİ DUYURDU! "BU SESİ UNUTMAYACAĞIZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" mesajını yazdı.

Özkan Uğurun şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ PAYLAŞTI

Haberin Devamı

Acı haber sonrası 7'den 77'ye herkes yasa boğuldu. Özkan Uğur'un ardından yapılan paylaşımlarda ise eski bir video öne çıktı.

Özkan Uğurun şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu

"AH TONTONUM GİTTİĞİN YERDE GÜZEL UYU"

Özkan Uğur'un grup arkadaşlarıyla birlikte "No Problem" isimli parçalarını seslendirirken bir anda duygulanması, Mazhar Alanson'un "Ah tontonum" demesi ve o anki atmosfer yeniden gündeme geldi. Video sosyal medyada defalarca kez paylaşılarak "Ah tontonum, gittiğin yerde güzel uyu" yorumları yapıldı.

Özkan Uğurun şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu

Sanat dünyasından Özkan Uğur'un ailesine taziye ziyareti

Taziye ziyaretinde bulunanlar arasında birçok sinema filminde beraber rol aldığı Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Ozan Güven de vardı. Lenf kanseri tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden MFÖ grubu üyelerinden müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur'un cenaze töreni programı da belli oldu.

AKM'DE TÖREN DÜZENLENECEK

Üsküdar'daki özel bir hastanede hayata veda eden Özkan Uğur, 11 Temmuz Salı günü saat 11.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Uğur'un cenazesi, Taksim Camii'nde öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek.