Cadde Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı

Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı

13.01.2024 - 13:57 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan Tanyeli, konuk olduğu Demet Akalın'ın programında gözyaşlarına boğuldu. 49 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Tanyeli, "Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.

Pankreas kanseriyle mücadele ediyor Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı

Yedi aydır pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, TV8'de ekranlara gelen 'Demet ve Jess ile Gel Konuşalım' programına katıldı. Canlı yayında tedavi sürecinden bahseden 52 yaşındaki ünlü isim, ünlü isim, kendisine destek olan dostlarından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

"HİÇBİR ŞEY YİYEMEZ HALE GELDİM"

Tedavi için Küba'ya gittim ama oradaki aşı olmadı. Akrep zehri almaya başladım ama o da bir süre sonra alerji yapmaya başladı. Ömrü hayatımda düşmediğim 49 kiloya düştüm. Hiçbir şey yiyemez hale geldim. Radyoterapi aldım, eğer küçüldüyse önümüzdeki hafta beni çok büyük bir ameliyat bekliyor. Pankreastaki tümörün yayılıp yayılmadığını öğreneceğiz. Küçülüp beni ameliyata alırlarsa bu hastalıktan kurtuluyorum. Bu Allah'tan gelen davetsiz bir misafir, o yüzden sonuna kadar tevekkülüm var. Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum.

Pankreas kanseriyle mücadele ediyor Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı

"ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM"

Hastalığını nasıl fark ettiğini anlatan Tanyeli, "Zatürre olduğumu zannettim. İyileşmeyince check up yaptırdım ve pankreas kanserini öğrendim. Bu hafta doğum günü haftam. Dostlarım bana çok büyük emek verdi. Çok hazırlıksız yakalandım. Haluk Şentürk, Yıldız Tilbe, Işın Karaca, Zara, Yonca Evcimik, Ebru Gündeş, Sibel Can ve tüm dostlarım bir araya geldi. Bu beni çok duygulandırıyor. 14 Ocak'ta doğum günümü kutlayacağız. Destek ve moral gecesine döndü. Doğum günümde dostlarımın yanında olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Pankreas kanseriyle mücadele ediyor Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı