Cadde Petek Dinçöz'den bikinili poz

Petek Dinçöz'den bikinili poz

09.07.2023 - 16:28 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz sahnelere deniz molası verdi. Dinçöz, bikinili pozlarıyla gündem olurken, fit haliyle beğeni topladı.

Petek Dinçözden bikinili poz

2014 yılında nikâh masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu ile Mart 2022'de anlaşmalı olarak boşanan Petek Dinçöz, ayrılık sonrası bir süre hayatına Amerika'da devam etmişti. Boşandıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı, gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

GENÇLİK AŞKIYLA EVLENDİ

Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar veren çift, geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki bir otelde Nikah masasına oturmuştu. Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar'ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmamıştı.

Petek Dinçözden bikinili poz

BİKİNİLİ POZ

Petek Dinçöz, eşi ve oğluyla konserlerden arta kalan zamanını Çeşme'de dinlenerek geçiriyor. İlerleyen yaşına rağmen güzelliği ve formundan bir şey kaybetmeyen Dinçöz, bikini fotoğrafları ile göz kamaştırdı.

Petek Dinçözden bikinili poz


"YENİ KLİP ÇEKİMLERİNE HAZIRIM"

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının beğeni yağmuruna tutan Dinçöz, "Yeni klip çekimlerine hazırım" notunu da ekledi.

Petek Dinçözden bikinili poz