Cadde Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez!

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez!

03.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, önceki akşam sevgilisi ve meslektaşı Kaan Yıldırım ile 'Öteki' adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Birlikte kameralara poz veren ikiliden güzel oyuncu, "Aramıza kimse giremez" diyerek bir kez daha Yıldırım'a aşkını ilan etti. Ünlü ismin bu sözlerinde bir gönderme olup olmadığı ise merak konusu oldu.

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez

Kaan Yıldırım ile bir süredir aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz ağustos ayında sevgilisi ile İngiltere'ye tatile gitmişti. Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, Yıldırımı da etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Kaan Yıldırım da, Deniz'in kısa sürede binlerde beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Deniz, bu paylaşımından günler sonra ise parmağında tektaş olduğu görülen bir karesini yayınlayarak; evlilik teklifi aldığı yönündeki iddiaları doğrulamış olmuştu.

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez

GALAYA KATILDILAR

Nikah masasına oturmaları beklenen ikili, Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan ‘Öteki’nin galası, önceki akşam Zorlu Psm'de yapılan galasına katıldı.

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çiftten Kaan Yıldırım, "Filmimiz bitti. Her şey çok güzeldi. Bugün bu oyun için geldik. Oyunu çok merak ediyoruz" dedi. Pınar Deniz ise sevgilisine övgü dolu sözler söyleyerek; "Ben filmi çok beğendim. Mutlaka gidilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez

"YARGI'YI BİTİRMEK İSTEMEDİK"

'Yargı'nın muhteşem gittiğini söyleyen güzel oyuncu, "81 bölüm oldu. Ben ikinci sezonda biter diye düşünüyordum. Ama çok tatlı bir enerji yakaladık. Seyircide bu hikayeyi izlemeye devam etmek istedi. Bizde bitirmek istemedik" açıklamasında bulundu.

Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez

"DİĞER KOLUMA ALAYIM"

Deniz, Yıldırım ile fotoğraf çektirdiği sırada kolunda olan çantasını diğer koluna alarak, "Aşkımızın arasına çanta girmesin. Diğer koluma alayım. Aramıza kimse giremez" diyerek aşkını bir kez daha ilan etti.

Ünlü ismin bu göndermesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.