Cadde Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim!

Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim!

01.03.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Pınar Soykan, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soykan, ünlü modacı Karl Lagerfeld'i örnek alarak mirasını evcil hayvanına bırakacağını söyledi.

Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim

Zevula grubu ile piyasaya çıkardığı 'Tortu' şarkısı ile büyük beğeni alan 43 yaşındaki şarkıcı Pınar Soykan, geçtiğimiz gün toypodell cinsi köpeğiyle Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Soykan, "Kızım ile beraber yürüyüş yapıyoruz" dedi.

Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim

"BU VİCDANSIZLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

"Köpekleri oyuncak gibi kullanmalarını sevmiyorum. Onlar bizim can dostlarımız" diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

Bu gerçek sevgiyi özellikle tatil aylarında çocukların oyuncağı haline gelip tatil bitiminde evlerine dönerken yolda bırakılmalarını kabul etmiyorum. Bu vicdansızları Allah'a havale ediyorum… Canlılar sizin oyuncağınız değildir.

Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim

"BEN DE KARL LAGERFELD GİBİ YAPACAĞIM"

Canlıların hepsinin birer evlat olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ben de Karl Lagerfeld gibi mirasımı evcil hayvanıma bırakmaya karar verdim. Bir de şimdilik Anadolu yakasında bir evim var. 5 Milyon TL değerinde. Sonrasında eklenecek bir mal varlığı olursa onu da köpeğime bırakacağım" açıklamasında bulundu.

Pınar Soykan: Mirasımı köpeğime bırakmaya karar verdim