Cadde Rabia Soytürk'ten kumsal şov! Bodrum'da kamera karşısına geçti

Rabia Soytürk'ten kumsal şov! Bodrum'da kamera karşısına geçti

09.06.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle izleyen 'Veda Mektubu' dizisinin oyuncularından Rabia Soytürk, bir derginin röportajı için geldiği Bodrum'da görüntülendi. Röportaj sonrası kamera karşısına geçerek poz veren ünlü isim, yeşil bikinisi ve fit fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Rabia Soytürkten kumsal şov Bodrumda kamera karşısına geçti

Kanal D’de pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ‘Veda Mektubu' dizisinde 'Aslı Yıldız' karakterine hayat veren Rabia Soytürk ile sevgilisi Fester Abdü, geçtiğimiz ay Bebek’te görüntülenmişti. Basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtlayan ikiliden Soytürk, "İzin günüm. Kahve içmeye çıktık, güzel vakit geçiriyoruz. Onun dışında bir şey yaptığımız yok” demişti.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu' hakkında, "Dizimiz çok iyi gidiyor, sezon sonuna doğru gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon da böyle devam eder. Karakterim 'Aslı' olarak biraz sıkışmış bir vaziyetteyim ama gidişat olarak bayağı mücadele içinde” ifadelerini kullanmıştı.

Rabia Soytürkten kumsal şov Bodrumda kamera karşısına geçti

"ALAÇATI, KUM, GÜNEŞ"

"Sezon finali sonrası bir tatil planı olacak mı? Yoksa çalışmaya devam mı?” sorusuna Soytürk, “Belki olabilir. Gönül ister ki Alaçatı, kum, güneş” yanıtını vermişti.

Rabia Soytürkten kumsal şov Bodrumda kamera karşısına geçti

"RABİA BAZEN BENİ BEKLETİYOR"

Soytürk, ilişkisi hakkında ise “Kendisi Antalya’da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor İstanbul’a. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş vaktimiz varken beraber vakit geçiriyoruz” şeklinde konuşmuştu. “Uzak mesafelerden dolayı bir tartışma oluyor mu?” sorusu yöneltilen Abdü ise "Antalya-İstanbul mesafesi uçakla bir saat zaten. Hatta ben geliyorum, Rabia beni bekletiyor bazen. Mesafeler engel olmuyor bize” karşılığını vermişti.

Haberin Devamı

Rabia Soytürkten kumsal şov Bodrumda kamera karşısına geçti

YEŞİL BİKİNİSİYLE POZ VERDİ

24 yaşındaki Rabia Soytürk, son olarak bir derginin röportajı için geldiği Ruins Bodrum’da objektiflere takıldı.

1/11

2/11

3/11

4/11

5/11

6/11

7/11

8/11

9/11

10/11

11/11

Röportaj sonrası kameraların karşısına geçen başarılı oyuncu, mekanın kumsalda adete şov yaptı. Yeşil bikinisiyle poz veren ünlü isim, fit haliyle tüm bakışları üzerinde topladı.